Vektorizáló program - tudnátok ajánlani?
Én kifestőket szeretnék készíteni már kész képekből. Ezért olyan vektorizáló program érdekelne ami az ívek mentén vonalakat is rajzol, h a kész kép a színek kitörlése után nyomtatható vonalrajz legyen.
Van ilyen?
Mutass egy ilyen képet. Pl. töltsd fel ide:
Ha jogvédelmi aggályaid vannak, firkáld össze valami fontos részét.
A három kép közül az egyik az eredeti, a másik amit én csináltam belőle, a harmadik meg amit kifestettem.
De csak az előkészítési művelet, azaz a körvonalak körberajzolása majd a színek kitörlése akár több tucat órát is igénybe vesz. Ezt szeretném lecsökkenteni egy olyan programmal ami körberajzolná helyettem a színfoltokat.
Ezért gondoltam a vektorizáló programra. Meg azért is mert ahol kinyomtatom az előkészített képet ott felhívták a figyelmem rá, h ha ilyen programmal készíteném el a képet akkor akár poszter méretben is ki tudja nyomtatni pixelezettség nélkül.
Nem felejtettelek el, de ez egy összetett probléma, nem tudom, mikor jutok használható eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!