Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami programot tudtok ami...

Valami programot tudtok ami olyasmi mint a paint?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne hogy színezőt nem tudom vele színezni mert nem tölti ki rendesen az alakzatokat,pixeles en tölti ki. Vagy valamit át kell állítani hogy jó legyen?? Régen nem volt ilyen probléma de új a gép.
2014. febr. 19. 15:30
1 2
 1/18 uno20001 ***** válasza:
GIMP.
2014. febr. 19. 15:33
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem!
2014. febr. 19. 15:43
 3/18 tabaki ***** válasza:

Tényleg a Gimp a legjobb ingyenes, de Paint után lehet, hogy egy kissé nagy falat lesz. Ebben az esetben próbáld ki a Phoxót. Egyszerű is, meg sokat is tud, kezdőknek kiváló:

[link]

2014. febr. 19. 19:00
 4/18 A kérdező kommentje:
Amit akarok arra megfelelő lett volna a gimp de ez se tölti ki rendesen a figurákat. Körülötte igen de belül még mindig nem.
2014. febr. 20. 11:26
 5/18 tabaki ***** válasza:
Valószínűleg nem jó küszöbértékkel használod -- de látatlanban nemigen lehet megmondani, hogy mi a tényleges gond. Nem tudnál bemutatni egy ilyen képet? Esetleg amikor már kitöltötted, úgy is?
2014. febr. 20. 12:56
 6/18 A kérdező kommentje:
De,holnap rakok fel egyet! És a küszöbértéket hogy tudom átállíta,ni?
2014. febr. 20. 21:15
 7/18 tabaki ***** válasza:
A Küszöb csúszkával...
2014. febr. 20. 21:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Ó köszi. Annyira nem vagyok szakértő a gimpben. :-D
2014. febr. 21. 12:15
 9/18 A kérdező kommentje:

[link]

Na,ilyet csinál,ez a paint. Gimpnél most semmitnem tudtam csinálni,úgyhogy inkább a paint megoldása érdekelne.

2014. febr. 21. 19:36
 10/18 tabaki ***** válasza:

A Paintben nem találtam küszöb-beállítási lehetőséget. Nem lepne meg, ha nem is volna, mivel minden szempontból kényelmetlen, nyögvenyelős progi. Az új változaton, ahogyan látom, még tovább butítottak, talán ennek esett áldozatául a nem egészen azonos színértékek kitöltésének lehetősége is. Egy okkal több, hogy normális képszerkesztőt használj. Nem muszáj Gimpet, de azt gondoltam volna, hogy a Phoxo tetszeni fog, szerintem ezt az is tudja. Ha valamiért nem tetszett, próbáld ki a PicPicket:

[link]

"Gimpnél most semmit nem tudtam csinálni"

Bocs, de ez a számomra teljesen értelmezhetetlen... Miért nem? Behívod a képet, színt választasz, a vödröcskével kitöltöd a rajzot. Az egész annyira magától értetődő, hogy nincs "Paint megoldása". A Gimp csak annyival másabb, hogy engedi szabályozni a kitöltést, mint a képszerkesztők általában.

Itt még javasolok néhány programot, hátha valamelyik megtetszik:

[link]

2014. febr. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!