Valami programot tudtok ami olyasmi mint a paint?
Tényleg a Gimp a legjobb ingyenes, de Paint után lehet, hogy egy kissé nagy falat lesz. Ebben az esetben próbáld ki a Phoxót. Egyszerű is, meg sokat is tud, kezdőknek kiváló:
Na,ilyet csinál,ez a paint. Gimpnél most semmitnem tudtam csinálni,úgyhogy inkább a paint megoldása érdekelne.
A Paintben nem találtam küszöb-beállítási lehetőséget. Nem lepne meg, ha nem is volna, mivel minden szempontból kényelmetlen, nyögvenyelős progi. Az új változaton, ahogyan látom, még tovább butítottak, talán ennek esett áldozatául a nem egészen azonos színértékek kitöltésének lehetősége is. Egy okkal több, hogy normális képszerkesztőt használj. Nem muszáj Gimpet, de azt gondoltam volna, hogy a Phoxo tetszeni fog, szerintem ezt az is tudja. Ha valamiért nem tetszett, próbáld ki a PicPicket:
"Gimpnél most semmit nem tudtam csinálni"
Bocs, de ez a számomra teljesen értelmezhetetlen... Miért nem? Behívod a képet, színt választasz, a vödröcskével kitöltöd a rajzot. Az egész annyira magától értetődő, hogy nincs "Paint megoldása". A Gimp csak annyival másabb, hogy engedi szabályozni a kitöltést, mint a képszerkesztők általában.
Itt még javasolok néhány programot, hátha valamelyik megtetszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!