Hogy tudok 18 év feletti accuntot csinálni?
Várj. Nem véletlenül van korhatár!
G.
Igen, 3 rész. Addig sem kell 14 éves fejjel nézned, ahogy főbe lövik a társad és nem is kell mészárlást véghez vinned egy rakat civil kárára egy ruszki reptéren.
De ha mással játszanál: az sem szép, ha széjjelbombázol egy rakat nőt/gyereket fehér foszforral.
Nem véletlenül kerül a 18+ a dobozokra!
G.
Majd felnősz és -remélhetőleg- megjön az eszed.
G.
"amúgy meg rá lehetne írni a kib*sz*tt több tízezres játékra a boltban hogy ne vedd meg k*cs*g"
Hülyeség amit írsz, a játékokon FEL VAN TÜNTETVE, milyen korosztálynak szánják, a dohányboltban is 18 év felett vásárolhatsz csupán, mégsem zárnak ki onnan, beléphetsz attól függetlenül.
"én fizettem az eredeti játékért amiben még egy kiegészítő is van és akkor nem játszhatok vele ezért még legszívesebben perelnék is"
Miért vennéd meg, ha nem neked való? Megint a cigire kell példáznom, megveszed és megdöglesz rákban, akkor anyádék pereljék a dohányterjesztő cégeket?
Ahogy G. írta, kicsit még fejlődnöd kell agyilag, aztán gyere szájaskodni, teljesen haszontalan érvekkel rukkoltál elő.
Ha nem tudtok semmit akkor ne írjatok ide, főleg ne hülyeségeket
"egy noobbal kevesebb van a szervereken"
Egyébként meg felhívtam a Magyarországi AE-t és átírták a koromat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!