Hogyan és mivel lehet egy sima képbe egy GIF animációt beszúrni?
Szerintem ez egy értelmetlen kérdés.
Azt meg tudod csinálni (mondjuk Gimppel), hogy egy nagy animált GIFnek csak egy kis része mozogjon, a többi háttérként álljon. De, ismétlem, nem egy "sima" képbe szúrod be (akármit jelentsen ez), hanem egy újabb mozgó GIFet csinálsz.
"...the result can be saved as GIF, MNG, FLC, FLI, ANI and AVI."
Lám, a Softpedia is rosszul tudja, mit vársz szegény buta tabakitól?
Örülök, hogy velem együtt mulatsz azon az apró stilisztikai fortélyon, amellyel felhívtam az Utókor figyelmét a megvilágosodásodat követő döbbent csendre. Sajnos, nem mindenkiben van meg ez a lelki lazaság. Itt egy hasonló, de elmérgesedettebb csetepaté, amelynek a végén szegény Kérdezőt láthatólag a legvadabb vagdalkozás közben kólintja fejbe a felismerés: Ő beszélt szamárságot kezdettől fogva. Azóta se gyűjtött össze annyi lelkierőt, hogy explicite kimondja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
A tanulság csak ennyi: Az én lelkemet is teheli épp elég hülye hozzászólás a Gyíkon ahhoz, hogy a szavam ne legyen szentírás, de ha valamit nagyon erőltetek, azt nem a presztízsem érdekében teszem, hanem azt az egy dolgot történetesen jobban tudom. A stílusomat már többen kifogásolták, de a jószándékom továbbra is töretlen. Remélem, a fenti diskurzus is a hasznodra vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!