Ti melyik programot a legjobb minecraft animációkra?
Figyelt kérdés
Mine-Imator, Cinema 4D, Maya, 3dsmax, Blender (Ha tudtok akkor irjatok másat is)2013. dec. 17. 15:16
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Elirtam a címet.
2013. dec. 17. 15:20
2/11 tabaki válasza:
3/11 anonim válasza:
Szerintem a Cinema 4D a legjobb, csak az nagyon drága.
4/11 anonim válasza:
Cinema 4D, Maya vagy 3dsMax, szerintem mind a 3 jó.
5/11 tabaki válasza:
@15:31:
Szerintem meg a Blender is...
6/11 anonim válasza:
Én a Cinema 4d-t ajánlom nagyon király. Lehet hogy szarnak tűnik de nem, csak bele kell jönni.
És a maya is nagyon jó de én a cinema 4d-t ajánlom.
7/11 anonim válasza:
Én végig próbáltam az összest, kivéve a Mine-Imator-t.
Nekem a Cinema 4D jött be a legjobben, már 1,5 éve azt használom. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 6. 20:43
9/11 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy a Mine-imator a kezdők programja én is ezt használtam az elején. Egyszercsak láttam egy minecraft animáció amit Cinema 4D vel csinált az illető és úgy gondoltam: Mi lenne ha én is csinálnék egy ilyet. Miután letöltöttem néztem vidiket az efektekről stb. Mondhatom jó hogy ezt töltöttem le és ajánlom (ha mappot is akarsz bele akkor töltsd le a mineways-t :) )
10/11 anonim válasza:
Ahogy az utolsó is írja Cinema4D és Mineways , összeszedsz egy kis tudást YouTube-on és máris elég jó animációkat tudsz csinálni vele! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!