Van magyar blender?
Mindig bosszantott, hogy miért csak a csehek, horvátok, románok, stb. képesek honosítani a Blendert, ugyanis a csatolt nyelvi készletből kiderült, hogy máshol természetesnek veszik, a dolgok ilyetén menetét. Persze az eltelt évek során megváltozhatott a helyzet, beletetted a bolhát a fülembe, crysis32...
Én mondjuk csak azt nem tudom mennyire vannak a blenderhez magyar tananyagok. Mert én pl 3DSMax/Photoshop kettőshöz, meg úgy bármihez sokkal hamarabb találok angol nyelven segítséget, videókat, mint magyarul.
Sőt, ez esetben néha hátráltatóbb is a magyarítás, mert bármit amit az angol videóban megcsinálnak, azt le kell fejben fordítani magyarra, meg keresgélni.
@Én jobban tudom:
Mit mondjak, tökéletesen igazad van, nem véletlen, hogy én se vettem észre, hogy a magyarítás belekerült a Blenderbe. A gyér magyar dokumentáció is az angol felületre hivatkozik, ami meg az imponáló tömegű komolyabb és naprakészebb tutoriált illeti, mind angolul van, már ezt a békát le kell nyelnie crysis32nek. Az alapokban segíthet a magyar felület, a későbbiekben inkább keresztbe tesz. Nincs mese, valami angolt össze kell szedni, mert a program legizgalmasabb lehetőségeire magától nem jön rá az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!