Skype, kernel32. dll probléma, hogy tudom fixálni?
Figyelt kérdés
Szóval újra telepítettem a gépemet, majd letöltöttem rá a skypeot (hivatalos oldalról), majd mikkor megkezdi a telepítést fatal errort jelez "Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)" szöveggel, majd abbahagyja a telepítést. Létrehoz az asztalon egy parancsikon amit elindítva ugyanezt a hibaüzenetet kapom. Mi lehet a probléma?2013. szept. 9. 18:49
1/14 anonim válasza:
próbáld ezt telepíteni!
download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.6.0.106.msi
3/14 Turismo válasza:
Utána olvastam egy kicsit és azt írták, hogy SP2-s XP-n írta ki ezt a hibát próbáld meg frissíteni SP3-ra. Egyébként azt írták, hogy már régi az XP és nem támogatja ezt az új Skype-t. :/
4/14 anonim válasza:
Értem, amit kiraktam linket avval nem működik? mert elvileg az régebb skype!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ment mindenkinek a zöld! Ezzel a 6.6-os skypeval pedig tökéletesen jól működik, köszönöm! :D
2013. szept. 10. 21:37
6/14 anonim válasza:
Nekem is épp ez a abja :P nekem piros :-(
7/14 Ysongor válasza:
sziasztok! köszönöm az útbaigazítást 6.6.0.106 változat müködik
8/14 Köki Péter válasza:
Köszönöm! Nekem is működik :)
10/14 anonim válasza:
Én felraktam az SP3-at és úgy működik, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!