Skype Video Hívás hiba?
Figyelt kérdés
Hello, az lenne a gondom hogy nem látom a partneremet Skype n. Ő engem lát, saját magát látja, én őt nem. Azaz csak felétől felfelé látom. Mintha elcsúszott volna a képméret vagy nem tudom :S A netem jó, webcamerája működik 100% ban. Legújabb Skype verzió van fent, frissítettem, mindent elkövettem, de nem működik... Más látja, én nem. Minden rendben van, csak én őt nem látom. És nem tudom mért... Valakinek volt már ilyen problémája? Hogyan oldotta meg?2013. aug. 27. 11:38
1/10 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD neheheeem nem hiszem el, iszok egy kávét.... xDDDDDDDDDDDD Istenem de bekevertem a kérdés helyét... Azt olvastam "Számítástechnika-Programok" erre "Szerelem-Párkapcsolatok".... LoooL neeee xDDDDDDDDDD
2013. aug. 27. 11:39
2/10 anonim válasza:
Azért próbáld meg újraindítani a gépet. Ha nem oldotta meg a problémát, akkor a kamera szoftverjét tedd újra. Lehetőleg mind a két gépen, ha nem tudjátok melyikben van a hiba...
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a Skype mal van gond, mint említettem, más látja csak is én nem. Igy a sajátomat hiába tenném ujra, ő engem eddig is látott. Ezért nem tudom mi a baj, nah mindegy, már a saját kategóriájában tettem ki a kérdést, azért köszi :)
2013. aug. 27. 12:22
4/10 anonim válasza:
-.- Okos...
Ha a tieddel van a gond akkor miért lenne hiábavaló újratenni??
5/10 A kérdező kommentje:
Neem, én nem látom őt, érted? az ő képéből kb a felét látom. Ő lát engem, más látja, de én nem. Skype t ujratettem, drivert unalomból ujratettem, nincs változás :S
2013. aug. 28. 09:18
6/10 S.P.I.R.I.T válasza:
Heló nekem is ugyan ez a gondom itt a bejövő képpel van a gond és nem a webkamerával de nem én sem tudom mi a baja várom az update t hogy hátha jobb lessz (ha nem akkor 1 választás van tedd újra a skyped (és veszítsd el az összes eddigi ismerősödet :D ))
7/10 S.P.I.R.I.T válasza:
Vagy pedig a videókártyád illesztóprogramjában mindent állíts alap beállításra az nekem segített (igen 5 p telt el és megjavult )
8/10 A kérdező kommentje:
Ezt le fogom csekkolni, remélem engedi külön a Skype ra használni az adott beállításokat, mert nekem jelenleg max minőségen van :S
2014. jan. 17. 15:45
9/10 anonim válasza:
Helló, nálam az volt a probléma, hogy a bejövő képet nem láttam. Pontosan úgy jellemezném, mintha csíkokra lett volna a kép osztva és az mint a videókép tetjére torlódott volna.
A laptopomban van egy integrált és egy nvidia grafikus kártya. Ezeket ugye babrálhatod, hogy melyik programot mi vezérelje. Nekem most az intel vezérli a skype-ot és tökéletes. Előtte pedig automatikus volt beállítva.
10/10 A kérdező kommentje:
Nos nekem VGA van benne, de nem tudom mi lehet a baj :/ Néztem a beállításokat, Driver csere és semmi :( őszintén elkeseredtem már...
2014. márc. 9. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!