Egy fájlt szeretnék darabolni. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok, mint amikor pl letölt valaki egy filmet, és az ilyen 15 megabájtos darabokban van, és mondjuk WinRar-al lehet összeilleszteni a darabokat..2009. okt. 29. 10:33
1/5 Jenci válasza:
Winrar-ral kel darabolni vagy én már csináltam a Total Commander-rel is.Mindkettőben megadhatod a darabolt fájl méretét.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, de kicsit lehetnél konkrétabb.. :) nem vagyok debil, de hol találom a winrar-ban ezt az opciót?
2009. okt. 29. 10:50
3/5 anonim válasza:
Letöltöd a Total Commandert. Az egyik fájl ablakban kijelölöd a fájlt a space billentyűvel vagy a jobb oldali egér egyszeri megnyomásával, a másik fájl ablakot pedig oda irányítsd ahova darabolni szeretnéd. Eztuán a felső menüsoron Fájl -> Fájldarabolás... Innentől pedig egész egyértelműen be tudod állítani a darabok méretét és OK gomb.
4/5 Jenci válasza:
Bocsi,akkor mondom:megnyitod a winrart--varázsló--új archivum létrehozása--megkeresed mit akarsz darabolni--a következő oldalon alul beállítod a darabok méretét--befejezés.Ezek után szépen elkezdi darabolni a fájlt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. okt. 29. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!