Hogyan tudok word-ből pdf-et csinálni? (további lent)
Arra szeretnék megkérniegy türelmes hozzáértőt , hogy pontról pontra írja le nekem, hogy mit kell tennem. Kb úgy, mint mikor a kutyát tanítják szobatisztaságra, csak én kevésbé vagyok értelmes. Igen, nő vagyok!
Megnyitottam ezt az adobe (stb)-t és próbáltam rájönni, hogy mit tegyek, de nem megy. Előre is köszönöm!
google: "doc to pdf"
és kiad 48millió 500ezer találatot...
Igen, az (A) megoldás az, hogy egy online eszközt használsz. #1-ben leírt módon kiválasztasz egy szimpatikusat, feltöltöd a DOC fájlt, rákattintasz a Convert gombra és utána le tudod tölteni a PDF-et.
A (B) megoldás az, hogy telepítesz egy olyan programot, ami virtuális nyomtatót állít be a gépeden, ami valójában PDF fájlt "nyomtat". Ilyeneket is lehet Google segítségével fellelni, de (A) megoldás bőven jó.
Köszönöm, megoldódott.
Nekem 2007es van, de találtam hozzá egy "valamit", amit letöltöttem és telepítés után, már ott volt a "mentés másként"-nál, mint lehetőség.
Próbálkoztam ezzel a "how to"... (vagy már nem is tudom, hogy mit javasolt az első hozzászóló) de az nem jött be. Adtam a dolognak kb 2 percet és ez alatt nem jöttem rá a megoldásra. Na de mindegy, nem akarom magam tovább égetni, így abba hagynám.
Szóval köszi mindenkinek!
Ami a menetét illeti (LibreOffice): Vagy megnyomod az eszköztár PDF-gombját, vagy Fájl -> Exportálás PDF-be... A megjelenő beállításokat hagyhatod úgy, ahogy vannak -> Exportálás. Innentől úgy megy, mint bármilyen egyéb mentés.
Wordben valami nagyon hasonló lehet, OpenOfficeban alkalmasint tökugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!