Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok word-ből pdf-et...

Hogyan tudok word-ből pdf-et csinálni? (további lent)

Figyelt kérdés

Arra szeretnék megkérniegy türelmes hozzáértőt , hogy pontról pontra írja le nekem, hogy mit kell tennem. Kb úgy, mint mikor a kutyát tanítják szobatisztaságra, csak én kevésbé vagyok értelmes. Igen, nő vagyok!

Megnyitottam ezt az adobe (stb)-t és próbáltam rájönni, hogy mit tegyek, de nem megy. Előre is köszönöm!

2013. júl. 16. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:

google: "doc to pdf"

és kiad 48millió 500ezer találatot...

2013. júl. 16. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az (A) megoldás az, hogy egy online eszközt használsz. #1-ben leírt módon kiválasztasz egy szimpatikusat, feltöltöd a DOC fájlt, rákattintasz a Convert gombra és utána le tudod tölteni a PDF-et.

A (B) megoldás az, hogy telepítesz egy olyan programot, ami virtuális nyomtatót állít be a gépeden, ami valójában PDF fájlt "nyomtat". Ilyeneket is lehet Google segítségével fellelni, de (A) megoldás bőven jó.

2013. júl. 16. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen word-öd van? Mert pl. a 2010-es alapból tudja...
2013. júl. 16. 23:11
 4/8 tabaki ***** válasza:
A LibreOffice, OpenOffice dettó.
2013. júl. 16. 23:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megoldódott.

Nekem 2007es van, de találtam hozzá egy "valamit", amit letöltöttem és telepítés után, már ott volt a "mentés másként"-nál, mint lehetőség.

Próbálkoztam ezzel a "how to"... (vagy már nem is tudom, hogy mit javasolt az első hozzászóló) de az nem jött be. Adtam a dolognak kb 2 percet és ez alatt nem jöttem rá a megoldásra. Na de mindegy, nem akarom magam tovább égetni, így abba hagynám.

Szóval köszi mindenkinek!

2013. júl. 17. 00:00
 6/8 tabaki ***** válasza:
100%

Ami a menetét illeti (LibreOffice): Vagy megnyomod az eszköztár PDF-gombját, vagy Fájl -> Exportálás PDF-be... A megjelenő beállításokat hagyhatod úgy, ahogy vannak -> Exportálás. Innentől úgy megy, mint bármilyen egyéb mentés.

Wordben valami nagyon hasonló lehet, OpenOfficeban alkalmasint tökugyanaz.

2013. júl. 17. 00:08
 7/8 tabaki ***** válasza:
Pardony, ez már minek volt.
2013. júl. 17. 00:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Tabaki! Én akkor is hálás vagyok! :D
2013. júl. 17. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!