Milyen programmal készíthetek ilyen képeket?
kicsit olyan a kérdés :
-Mivel készíthetek ilyen szép ételeket ?
válasz : Móra gáztűhellyel,de lehet villanytűzhellyel is.
Gondoltam, hogy a Photoshopot belöki valamelyik okoska. Igaz, még a nevét se tanulta meg, de bizonyára hallotta valahol, hogy semmi problémát nem jelentő képekhez az ember többszázezer forintos szoftvert szok' használni...
Bármilyen, rétegek kezelésére alkalmas szerkesztővel megcsinálhatod, sokadszorra is itt a linkem:
Ha akivitelezéssel problémáid vannak, esetleg írhatok egy útmutatót, de az néhány napba beletelik, mert most kevés az időm.
Egyébként: Lehet, hogy ezek tetszenek neked, de szerintem elég bénák, kivált az első. Némi tapasztalat birtokában csinálhatod sokkal fifikásabban is, mint ezek a nímandok.
Azért egy durva gyorsvázlaton kipróbáltam, szégyenbe' ne maradjak, ha valaki forszírozná... Maradva tehát az ilyen félig-meddig átlátszó macáknál:
Elfogult vagyok, az igaz, de nem látom rosszabbnak...
és melyik ez a képmegosztó oldal ?
tennék föl ide én is képet,ha megadnád,
"Ezt most csináltam"
Na ugye. Ha másból nem, hát Gomez kisasszonyból kikövetkeztethető, hogy még bőven van időd...
Már most kábé az idézett képek szintjén állsz, de azért te legyél igényesebb.
18:48"
Nem tudom milyen oldal én mindig csak a facebookból kimásolom a képet és igy adja ki
18:48"
A www.kepfeltoltes.hu - is nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!