Ez a jelszó feltörő program milyen? Töltöttétek már le? Vírusos? Mi a tapasztalatotok?
letöltöttem , és most itt mit kell csinálni? Hogy lehet vele jelszót feltörni?
Hát ennek alapján csuda sokat lehet, kiokoskodni. Gondolom, nyomd meg a tovább gombot, és ő majd útbaigazít.
Engem egyébként őrülten meglepne, ha bármire jó volna ez a program, de éltessen a remény... Egy közepesen megbízható jelszó feltörése néhány évtized alatt meglehet, ha a szerencse is melléd szegődik. Számolj be a tapasztalatokról. Szerintem csak az idődet vesztegeted.
1. Ebből a képernyőfényképből nem sokat lehet tudni...
2. Korlátozott verzió, tehát sokáig nem fogod tudni használni...
3. Ha teljes verzió lenne akkor is csak 6-7 karakterig érdemes nekiállni, de mivel gondolom fogalmad sincs a feltörendő jelszó hosszáról, így 8-10 karakter esetén már több száz év is lehet az idő amit rá kéne szánni. Esélytelen!
igen a remény éltet, :) de amúgy én se hiszem, hogy ez csak úgy kiírja valakinek a jelszavát, csak kipróbálom.
Rámentem a továbbra de ott se tudom, hogy mit kell csinálni, hogy be kell írni valahova az email címet vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!