Paintal valóban lehet ilyen szintű rajzot készíteni, vagy ez csak trükk? (lent)
Nem trükk. Anno scene partyra ilyesmi tudású DOS programokkal rajzolgattak. Ez is mutatja, hogy nem programtól függ a tehetség.
Mondjuk ahhoz, hogy valaki ilyeneket csináljon paintben, időmilliomosnak és kissé zakkantnak kell leni.
Naná, hogy lehet, csak nem muszáj:)
Tényleg tanulságos, megmutatja, hogy a kép minősége elsősorban rajtad múlik. Szívesen megnézném az ellendarabját, egy olyan dilettáns munkálkodásáról, aki azt hitte, hogy a lopott Photoshop grafikust csinált belőle...
Sajnos nem tudom felvenni, hogy miket szerencsétlenkedek össze olyan programokban, mint GIMP, vagy InkSpace. A warezt nem szeretem, úgyhogy a Photoshopot nem próbáltam.
A művész előtt le a kalappal!
"...hogy miket szerencsétlenkedek össze olyan programokban, mint GIMP, vagy InkSpace."
Hékás, a kedvenc programjaimból kettőről beszélsz! És pont az tetszik bennük, hogy olyan kényelmes velük dolgozni -- szemben a Painttel, amely a szögletességével láthatólag emberkínzásra van kifundálva. Mi nem megy bennük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!