Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom letölteni a Powerpoi...

Nem tudom letölteni a Powerpoint 2003-at. Segí tenétek?

Figyelt kérdés
nem engedi letölteni, ezt írja ki "Nem lehetett csatlakozni a windows installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fodulhat elő ha a számítógépet csökkentett üzemmódban futtaja vagy ha a windows installer nincs helyesen telepítve." Mégis hol tudom megnézni hogy csökkentett módban megy e a gép meg most mit tegyek? muszály a powerpoint mert házi doga van belőle !
2009. szept. 15. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
***** ***** ***** ***** ***** Ez a komplett office-2003 ebben benne van külőn nem hiszem ,hogy megtalálod.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 15. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Csökkentett mód annyit jelent, hogy újrainditod a gépet, amig fekete F8-at lenyomod, bejön az MS-DOS, ott rákattintasz a Csökkentett módra. (Van több lehetőség). De előbb nézd meg a Startmenű/Minden program/Microsoft Office/Power Point. Ott kell lennie.
2009. szept. 16. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!