Melyik képszerkesztővel lehet ilyet csinálni?
" de ha biztosra akarsz menni: Gimp "
ilyen egy tökéletesen használhatatlan,semmitérő válasz ,
-egy konkrét kérdésre,
-idebüfögve egy négy betűs idegen szó :Gimp !
na akkor kedves kérdező,ugye máris tudod,hogy,hogyan állj neki átlátszó ,piros m betűt csinálni ? : Gimp !
Igazad van, okostóni! A dallamosan rögmagyar PhotoScape név százszor szebben csendül a hazai fülben. Ami az emlegetett konkrét kérdést illeti, talán elolvashattad volna te is. A képszerkesztőre vonatkozott, én erre hibátlan választ adtam. Ügyes a kísérleted a félfedő betűvel, de tökéletesnek nem mondanám, amennyiben a Kérdező által linkelt fotó a zsinórmérték. Én teljesen átlátszó színt használnék, valahogy így:
Még néhány hasonló próbálkozás:
Kérdező! Ha esetleg a módszer is érdekelne...
1. Fogsz magadról egy sikerültebb képet:
2. Szürkeárnyalatokká alakítod (Színek -> Telítetlenné tevés...):
3. Kivilágosítod (Színek -> Fényerő-kontraszt...):
4. Egy új rétegre tetszés szerinti módszerrel fölfestesz egy "M" betűt:
5. A rétegmódot Normálról Szorzásra állítod:
Mint látható, a tulajdonképpeni trükk a Szorzás módú fedőréteg, a 2. és 3. lépés csak arra kellett, hogy a linkelthez hasonló legyen a fotó.
...nem, mintha kérdezted volna, csak azért, hogy lásd: Van, akinek nem idegen szó a Gimp, ezért utat mutathat ott is, ahol az ősi szittya PhotoScape-felhasználó tudása véget ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!