L. A. Noirehoz magyarítás telepítése után nem indul a játék tipp?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 16:17
1/14 Csori96 válasza:
Valamit biztos rosszul csináltál.
Olvasgasd át a fórumot: [link]
2/14 ManyMen90 válasza:
Én úgy csináltam,hogy:
1.még a telepítés elött kimásoltam az asztalra a LANLauncher nevü fájlt
2.feltelepítettem a magyarosítást
3.az asztalra kimásolt fájlt(LANLauncher) visszamásoltam a játék könyvtárába,ezzel felcserélve őket
4.ezekután lépj be ide (final-->pc) és a out.wad.pc.tmp nevü fájlt nevezd át out.wad.pc-re, a tmp kitörlésével
REMÉLEM SEGÍTETTEM
3/14 ManyMen90 válasza:
és még annyit,hogy a LANLauncher nevü fájllal tudod indítani csak.és a nyelvet állítsd át németre,mert ezt alakították át magyarra! :)
4/14 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm ManyMen90 nekem tudtál segíteni:)
5/14 anonim válasza:
ManyMen én meg csináltam a te "tanításod szerint DE nekem nem megy ugyn azt töltöttem le mint haverom neki megy..nekem meg "fatal error " és állandóan ezt írja f"szom tele van már segíts pls!
6/14 Kovács Zsolt Junior válasza:
Nekem jó minden csak a kép alatti szöveg sokszor átvált németre azzal lehet valamit csinálni?
7/14 etilpityu válasza:
hali én németre állitottam és nekem német maradt
8/14 Richard930624 válasza:
Nekemsem indul mert valami ddl hiányzik,,,
9/14 Richard930624 válasza:
Nekem csak a "Laden"-ig jön be.. onnan nem ad tovább semmit.. pedig mindent a leírtak szerint csináltam. Valami ötlet?
10/14 anonim válasza:
Kösz Manymen, nálam is működött a módszered :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!