Milyen programmal lehet képeket összevágni?
Figyelt kérdés
Tanító néni vagyok és gyakran előfordul, hogy a gyerekeknek nem találok szemléltetőt például egy matek feladathoz.
Pl, nem tudok megfelelő képet keresni, hogyha egy tálon 5 barackot meg 2 almát kell ábrázolni, ezért gondoltam arra hogy szerkeszteném. Csak nem tudom melyik programmal lehetne. Valaki tud segíteni?
2012. nov. 7. 20:14
1/3 anonim válasza:
Paint-el a legegyszerűbb, persze ahhoz olyan képek is kellenek amiket könnyen lehet szerkeszteni.
2/3 anonim válasza:
A Gimp ingyenes programot ajánlanám.
Itt leírják egy virág elhelyezését az út közepére. Fel tudod használni, hogy hogyan tudod kivágni a részeket a képből amik neked kellenek.
Fizetős programokat fölösleges használnod, a Gimp is nagy tudású (Photoshop ingyen) és bármit el lehet vele készíteni.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!