Van vmi könnyen kezelhető ingyenes progi amivel lehet konvertálni (feljavítani a videók minőségét)?
Sajnálom,de ilyen program nem létezik.A nem létező pixeleket nem tudja egy program sem odarakni. Akkor mindenki azt csinálná,hogy megveszi a legrosszabb fényképezőgépet és feljavítaná egy ilyennel a minőségét.
Vagy ha van is ilyen program , biztos hogy nem fog látható minőségjavulást hozni.
Amit a filmekben látsz az nem a való világ.
Az első hozzászóló írta meg a tutit.
persze formatfactory:D
ráadásul nemcsak konvertálhatod a videókat hanem akár 1be is vághatod vele őket..:D
teljesen ingyenes és magyar:D
úgy látom félreértett az 1 két válaszadó mert a 3.válaszadó megírta a tutit:D
nem olyanra gondoltam h mondjuk a videó feketefehérről színesre változzon...hanem mondjuk a hang ha rossz akkor eltudja javítani(mielőtt válaszoltok utána kéne nézni a szavak jelentésének..a konvertálás nem az jelent amire ti gondoltatok XD)de köszi(ja és nempontozlak le szal ha vki lefogakk ne nekem írjatok légyszi)
köszönöm 3. válaszadó:D
talán ezt "értették félre":
"(feljavítani a videók minőségét)?"
Ezen én is azt értettem,hogy feljavítani a videók minőségét.
Bocs,hogy ilyen nehéz felfogásúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!