Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy írjam ki a Windows-t,...

Hogy írjam ki a Windows-t, hogy boot-oljon?

Figyelt kérdés

Windows 7 Ultimate s Professional x64-ről van szó. 2-őt is kiírtam, mondván hogy az 1. hibás lehet. De a másodikhoz olyan kommenteket írtak, hogy nagyon jól működik... Az én lépéseim: betöltöm Daemon Tools-ba az ISO fájlt; ami megjelenik, megnyitom; mindent átírok az ISO-ból (tehát az egész F: DVD-t átírom az E: meghajtóban levő dvd-ben). De egyik sem akar boot-olni. Mit tegyek? Nem akarnék még jópár dvd-t elírni. Mi a lépés vagy megoldás?

Ja és 1.Boot Device:CD/DVD ROM, ezért ez nem hiba.

2012. szept. 18. 06:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet azért nem bootol, mert 32 bites Win van rajta,s 1 zsírúj gépen(amihez tulajdonképp kell ez) boot-olna?
2012. szept. 18. 06:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Az íróprogramban van egy olyan, hogy képfájl írása.Az iso fájlt hozzáadod az írni kívánt listához. És megírod.Ja , nem magát a képfájlt kell kiírni, hanem képfájlként. Nem mindegy.
2012. szept. 18. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Az úgy nem jó, hogy bemountolod Daemon Tools-ba és csak simán a fileokat másolod át...

Az íróprogramban kellene CD írás képfájlból opciót választani.

Vagy az is jó, ha a bemountolt DaemonTools meghajtót CD másolás (tehát nem a fileok másolása) opcióval írod ki.

2012. szept. 18. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: nem a vitatkozás miatt, de #2-es jót írt. Ha pl Neroban megnyitja a képfájlt, akkor egyből az író ablak jön elő és már lehet is írni.
2012. szept. 18. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
#4. Nem vitatkoznék én sem, de a 2-es és a 3-as is tökéletes választ adott. Mind a három megoldással jó lesz, kérdezőnk pont a nem működő verziót csinálta meg... :)
2012. szept. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!