Milyen Animáció készítő programok vannak?
Szeretnék készíteni hasonló kis mese féleségeket mint a south park (szóval nem a legprofibb kidolgozásút). Milyen programok jók erre, amiket le tudok tölteni? Jó lenne olyan is, amihez be lehet külön rakni a megrajzolt hátteret és arra rajzolni a figurákat, hogy ne kelljen sokszor lerajzolnom a hátteret.
tudtok ilyen programot mondani?
Pivot3, be lehet rakni hátteret, csak pálcikaember van benne. Nézd meg ezt, én csináltam pivot3-mal: http://www.youtube.com/watch?v=nwqntev1Kaw
ilyeneket lehet vele csinálni
van egy progi...a pencil-0.4.4b-win, azzal elég jól lehet animációt csinálni, csak légy vele türelmes. Én is azt használom. Képkockáról-képkockára kell megrajzolni.
Bővebben a [link] oldalon találsz, onnan töltöttem le én is. Letöltés után nem kell se kibontani, se telepíteni.
Remélem egy kicsit tudtam segíteni. :)
És a Jasc Animation Shop 3-at használom de ez kissebb animációk
( [link] készítésére jobb mint hosszú rajzfilmekre.De szerintem kezdésnek jó.Akkor ott van még a Windows Movie Maker ami elvileg minden gépen megtalálható de ez sem egy túl kifinomult program, viszont jó pont hogy hangot is lehet alá rakni.Ugyanazon az elven működik mint a Jasc, képeket kell egymás után rakni.De ha olyan programot keresel amin meg is lehet rajzolni akkor nincs ötletem.Én is két programmal dolgozom először megrajzolom aztán animálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!