A Skype miért nem küldi a webkamera képét?
Amikor úgy volt telepítve a windows, hogy az internetkapcsolat nélkül, és automatikus netkapcsolat észlelésre volt beállítva a hálózat, akkor küldött videóképet is, most internetkapcsolattal volt telepítve, de a partnerek nem látják az én képemet!
Mit kellene megváltoztatnom, hogy a skyp-pal újra menjen a videóhívás?
A messengerrel működik, de azzal rosszabb a hang, szaggat közben, jobb a kép, de csak kicsi.
A Skype-pal ment teljes képernyőben elfogadható hangminőségben,elégséges videóval.
A internet kapcsolat beállításánál kellene vmit megváltoztatnom, vagy a Skype-nál keressem a hibát?
A Skype-nál beállítottad?
Mert ha egyébként működik akkor valszeg azzal van a hiba.
Én magamat látom a Skype-on, a partneremet is, csak a partnerem nem lát semmit, csak töltődik neki.
Tudom, hogy lassú a net-em, de eddig működött, még ha gyenge képminőséggel is.
Azóta kiderítettem, hogy a codec pack- nak is van köze hozzá, azelőtt, mikor működött Ace Mega codecs packot használtam, de szerintem pont azért kellett újrarakni a Windowst (régi volt a pack, a mellételepített lejátszókkal vszínűleg nem fértek össze) Pontosabban az ffdshow-nak van köze hozzá, úgyhiszem.
Most a K-lite pack-kal kísérletezek, még csak egyszer próbáltam, de még mindig nem láttak.
Most jön az ffdshow állítgatása, de nem tudom nem-e tévúton járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!