Windows 7 x64 Home Premium-ot, hogy tudnám magyarosítani?
Figyelt kérdés
Jelenleg angol nyelvű. Olyan gondom van ahol az órát tudom beállítani ott nincs az, hogy telepítsek hozzá másik nyelvet. Meg lehetne valahogy oldani, hogy magyar legyen ?2012. júl. 24. 17:19
1/9 anonim válasza:
Le lehet tölteni a win7-hez nyelvi csomagot innen:
2/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem amit linkeltél, de ezek szerint nem lehet magyarosítani mivel a magyar nyelv csak ultimate vagy enterprise.hoz van. Ezek szerint be kell szereznem egy ultimate-t ?
2012. júl. 24. 17:27
3/9 anonim válasza:
És ha ez alapján próbálod? (mert elvileg a frissítések között ott vannak ilyen nyelvi csomagok)
4/9 anonim válasza:
Most látom, a home premiumhoz nem jó. Hát akkor sajnos be kell szerezned egy ultimate-et. :(
5/9 anonim válasza:
Miért kellene azért Ultimate-t beszereznie? Home Premiumot is kiadták magyar nyelven.
Ezzel tudod magyarítani.
7/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az a vistalizatort a x64-es 7-eshez de nem történik semmi.
2012. júl. 24. 22:33
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Sikerült! Magyar nyelvű lett. Megy a zöld kéz mindenkinek.
2012. júl. 24. 22:57
9/9 Petroszka válasza:
Én is Home Premiumot használok,én sokszor ujratelepítettem a gépemet, inditáskor mindig le kell okézni mindent, ujraindult és magyar nyeleven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!