Miért tűnt el a hangerőszabályzó az értesítési ikonoknál?
Nem tudom oda visszatenni, de nem is emlékszek, hogy mikor tüntettem el. Egyszer csak nem volt ott...
Hogyan tudom visszaállítani?
ha attól még hang van, akkor akkor a vezérlőpult hang / hangok és audió eszközök beállításainál tudod megjeleníteni.
Eltűnni olyankor szokott magától, ha letiltottad vagy letörölted a hangkártya drivert, esetleg ha valamilyen akaratlan módon kikapcsoltad a megjelenítését. ezek közül, valamelyik :)
ugyanott alul Rendszerikonok engedélyezése vagy tiltása
Hangerő/engedélyezés
nem sikerült
Kicsit pontosabban leírná valaki? Esetleg képpel illusztrálva.
Köszönöm
Amúgy van hang, és nem töröltem le a drivert.
Köszönöm, ha ezután ilyen gondom lesz akkor már meg fogom tudni oldani.
Hihetetlen, de magától jött vissza... Nem állítgattam semmit, de most már itt van. Utálom a számítógépeket az ilyen dolgaik miatt...
Pl miért lehet az:
2 gép van a családban egy laptop meg egy asztali PC. A laptopra Wifi-vel jön a net, az asztalira UTP-vel.
Ha kikapcsolom a laptopot és nem csak pár percre, hanem mondjuk 1 egész órára, akkor bekapcsoláskor automatikusan felkapcsolódik a Wifi-re. Ez így is lenne rendjén, beállítottam h automatán kapcsolódjon. A gond ott kezdődik, hogy nincs internetelérés 3-5-10 percig. Persze ezalatt az idő alatt próbálgatom h visszajött-e már, és egyszercsak megjön a net. De ha nem kapcsolom ki a lapitopit csak itthagyom, és nem használom 1 órán keresztül akkor is ugyanez a helyzet...
Fogalmam sincs hogy mi lehet a baj, de azt írja ki a böngésző, (ha jól emlékszek) hogy nem sikerült feloldani a dns nevet.
Ezt majd lehet kiírom egy újabb kérdésnek, ha ide nem ír senki, mert ez kicsit off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!