Diablo nagy kedvencem. Mindegyik verziója -a varázslót kivéve- az összes karakterrel mindent sokszor végigjártam, így mentve meg a világot. Létezik valami ehhez fogható cucc Linuxra?
Igen, de nekem most linux van és öregnéni lévén szeretnék maradni a jogtiszta megoldásnál, mert pénzem meg nincs az ablakosra. :)
Valami hasonló kellene, mint a Diablo.
Mint látható, egyáltalán nem értek hozzá. :)
De szerencsére van segítségem, ha minden kötél szakad, de neki is el kellene mondanom, hogy mit kell csinálni, mert a linux neki sem napi használati kellék, de a pc-hez ért legalább.
Vagyis töltsek le egy progit? Oké... nézem, aztán mondom, mi van. Köszönöm. :)
Ajánlom a PlayOnLinux nevá progit Windows játékokhoz.
Csomagkezelőben biztos megtalálod,de ha nem,innen tudod letölteni:
Sokkal egyszerűbb ezen keresztül telepíteni Windows játékokat mintha csak a Wine-t használod.
A WineHQ szerint a Diablo 1-el vannak kisebb gondok,de a 2 tökéletesen fut.
Nos, nagyon köszönöm.
Megkerestem, kiválasztottam a megfelelőt (SUSE 11 van a gépemen), letöltöttem, de nem hajlandó telepíteni. Azt mondja, váratlan meghibásodás történt. Hmmm....
Nem értek hozzá, s ezt tudtam is, de azt hittem, boldogulunk egymással...
De lám, mégsem. Illetve persze, de alapvető dolgok sem sikerülnek nekem, és ezt nem fogom valami természetfeletti izére, pusztán csak elhiszem, az ablakos hozzám butított, míg a linóleum nem ereszkedik le erre a szintre. És ezt nehéz szívvel, de be kell látnom.
Pedig nagyon tetszik a dolog, de azt hiszem, nem élhetek azzal a tudattal, hogy a világot nincs ki megvédje, hiszen nem tudom elindítani a missziómat, s így nem tudom kicsinálni nemes küzdelemben Diablo őnagyságát.
Pedig a Linóleum tetszik: [link]
Még küzdök, ha bármi ötlet van, amivel magamfajta néni mégis sikerre juthat Linux ügyben, köszönettel várom a javaslatokat! Hátha... :))
Próbáld ki a PCLinuxOS-t,hardver kezelésben ez a legjobb,ez által a Windows játékok is jobban futnak rajta egyszerűbb rávenni őket hogy fussanak (tapasztalat):
Annyi hibája van hogy magyarul nem tud,de ha fontos a magyar nyelv akkor az Ubuntu-t próbáld ki,ez is jól szerepelt nálam hardverek felismerésében és Window s játékok futtatásában:
A SUSE nekem egyáltalán nem jött be ezen a téren,a legújabb verziója meg fel sem települ nálam :P
Én a fent említett 2 disztrót ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!