Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítenél a sims 3 telepítéséb...

Segítenél a sims 3 telepítésében egy picit?

Figyelt kérdés
Csak annyi, hogy azt írja, hogy a crack mappában a képet másoljam ki és illesszem be a "The Sims 3GameBinTS3.exe "be és automatikusan felülírja. de hol keressem ezt a mappát?? sehol nem találom...
2009. máj. 27. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
A 'The Sims 3' hivatalosan június 5-én jelenik meg, úgyhogy szerintem ne várj sokat az általad megszerzett példánytól ...
2009. máj. 27. 17:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg,már szinte az összes torrent oldalon megtalálható,és a legtöbbjük-köztük ez is-éppúgy működik,mint az eredeti,csak megspórolsz vele 13ezret.

Egyébként ha nem a kérdésre válaszolsz,akár ne is vesztegess időt az ilyen megjegyzésekre.

2009. máj. 27. 18:53
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

Távol áll tőlem, hogy akár a Te idődet, akár másét raboljam.

Tudom azt is, hogy tele vannak a torrent oldalak az említett játékkal. (Én is rákerestem) Egyszerűen csak bátorkodtam arra gondolni, hogy ha vársz még pár napot, stabil verziót szerezhetsz magadnak.

2009. máj. 27. 19:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak éppen pénzem nincs erre ;)
2009. máj. 27. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Én sem arra gondoltam, hogy megvenni. ;) Sajnos vagyunk ezzel egy páran így, hogy nincs rá felesleges 13 ezrünk
2009. máj. 27. 20:07
 6/12 ceri ***** válasza:
100%

The Sims 3

Game

Bin

Neked melyik nincs meg ebből?

2009. máj. 27. 20:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Megvan,(mostmár) csak azt írja ki, hogy mivel írásvédett, ezért nem lehet bemásolni!! Mi lehet a baj? :(
2009. máj. 28. 07:33
 8/12 ceri ***** válasza:
100%

Nem tudom nálad mi a hiba. A Crack így működik, ahogy le van írva.

Attól, hogy írásvédett még másolni lehet, áthelyezni nem.

Nem lehet, hogy fordítva csinálod?

A crack mappában levő TS3.exe-n nyomj jobb gombot, kijön egy menü, válaszd a másolást. A feltelepített Sims 3.. Game... Bin mappát megnyitod, jobb gomb beillesztés. És ezzel kész. Vagy total commander...

Az írásvédettség megszüntetésének módja: jobb gomb, tulajdonságok és kiveszed a pipát.

Azért gondolom, hogy fordítva csinálod, mert nálam a crack-ban lévő TS3 az írásvédett, nem az eredeti.

2009. máj. 28. 08:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Pont így csináltam , de ezt írja ki:

TS3 nem helyezhető át: A CD-ROM-on lévő fájlok már írásvédettek. Nem másolhat vagy helyezhet át fájlokat a CD-ROM-ra.

A másik,hogy hiába veszem ki a pipát az írásvédettségről,ugyanúgy ha kilépekés megnézem megint be van pipálva. És csak emiatt nem tudok simsezni,áhh... :((((

2009. máj. 28. 09:02
 10/12 ceri ***** válasza:

Hát ezért mondtam, hogy fordítva csinálod.

Nem a CD-re kell másolni, hanem a CD-ről a feltelepített programba.

2009. máj. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!