Segítenél a sims 3 telepítésében egy picit?
Nyugodj meg,már szinte az összes torrent oldalon megtalálható,és a legtöbbjük-köztük ez is-éppúgy működik,mint az eredeti,csak megspórolsz vele 13ezret.
Egyébként ha nem a kérdésre válaszolsz,akár ne is vesztegess időt az ilyen megjegyzésekre.
Távol áll tőlem, hogy akár a Te idődet, akár másét raboljam.
Tudom azt is, hogy tele vannak a torrent oldalak az említett játékkal. (Én is rákerestem) Egyszerűen csak bátorkodtam arra gondolni, hogy ha vársz még pár napot, stabil verziót szerezhetsz magadnak.
The Sims 3
Game
Bin
Neked melyik nincs meg ebből?
Nem tudom nálad mi a hiba. A Crack így működik, ahogy le van írva.
Attól, hogy írásvédett még másolni lehet, áthelyezni nem.
Nem lehet, hogy fordítva csinálod?
A crack mappában levő TS3.exe-n nyomj jobb gombot, kijön egy menü, válaszd a másolást. A feltelepített Sims 3.. Game... Bin mappát megnyitod, jobb gomb beillesztés. És ezzel kész. Vagy total commander...
Az írásvédettség megszüntetésének módja: jobb gomb, tulajdonságok és kiveszed a pipát.
Azért gondolom, hogy fordítva csinálod, mert nálam a crack-ban lévő TS3 az írásvédett, nem az eredeti.
Pont így csináltam , de ezt írja ki:
TS3 nem helyezhető át: A CD-ROM-on lévő fájlok már írásvédettek. Nem másolhat vagy helyezhet át fájlokat a CD-ROM-ra.
A másik,hogy hiába veszem ki a pipát az írásvédettségről,ugyanúgy ha kilépekés megnézem megint be van pipálva. És csak emiatt nem tudok simsezni,áhh... :((((
Hát ezért mondtam, hogy fordítva csinálod.
Nem a CD-re kell másolni, hanem a CD-ről a feltelepített programba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!