Milyen formátumba/milyen programmal lehet a legjobban tömöríteni?
fájlokat szeretnék tömöríteni, hogy kevesebb helyet foglaljon. Fontos lenne, hogy minél kisebb mérete legyen!
(Rar, zip alig tömörít valamennyit). Van olyan program, amivel látványosan lehet tömöríteni? (nem 5-10%-ot, hanem mondjuk 25-50)
Még annyit, hogy torrenten (akit érdekel, melyiken) letöltöttem a San Andreast 1megabájt!!! méretűre csomagolva, és ELINDULT!
Aki nem hiszi, üzibe küldök linket, kipróbálhatja (ha nem indul, tömörítse ki újra, nekem is 2.-jára indult el)
Már pedig ott tuti van még valami a háttérben, mert GARANTÁLTAN nem lehet akkora.
Esélyes, hogy az csak egy indító cucc és valahol a háttérben ott van a többi file.
Ekkor NEM LEHET.
Amúgy az egyik legjobb tömörítő a 7zip. ( [link]
Az LZMA2-ese igen szép dolgokat produkál.
Ja és amúgy az adatoktól is függ a tömörítés mértékének lehetősége.
Sima szöveget, vagy "nyers" (bmp) képeket nagyon kicsire le lehet vinni, de olyan formátumokat, amik alapból tömörítve vannak nem sokkal fognak csökkenni.
4 Gigát - mert kb ekkora a game - az életben nem húzol össze 1 megára. Torrentem nincs, de ha tényleg egy mega az egész, akkor küld át emailbe és felteszem :))
Privibe megírtam a címem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!