Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PDF fájlban lehet oldalt törölni?

PDF fájlban lehet oldalt törölni?

Figyelt kérdés
Van egy 100 oldalas pdf fájlom, viszont nem kell mindegyik oldal. Hogy lehet törölni néhányat?
2012. jan. 3. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:

PDF-ben az a jó, hogy utólag nem módosítható.

a régi fájlodból újat kell csinálnod, mondjuk Bulzipben csak azokat az oldalakat nyomtatod ki, amik kellenek.

2012. jan. 3. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jan. 3. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

Ezzel a progival azt módosítasz rajta amit akarsz, soronként, oldalanként törlöd majd elmenti a végeredményt... :))

2012. jan. 3. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Megoldható!

Vannak pdf szerkesztő progik egy zsákkal. Olyat keress ami free vagy van hozzá törés vagy serial. A demo-k nem mentik el a munkát, valóban csak próbára valók.

Pdf Edit, Cad-Kas, stb...

Mindenfélét lehet ezekkel a progikkal csinálni, fényképeket ki-be, szöveget módosítani, oldalakat kitörölni.

Nekem hasznos volt a többnyelvű használati utasításból a 8 nyelvet kitöröltem, így ki tudtam nyomtatni kis átalakítással.

Egyébként vannak konvertálók amivel pl World doc-ba lehet átalakítani, abban is lehet szerkeszteni.

Nagyon hasznos progik ezek.

2012. jan. 3. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!