Hogyan tudnám törölni a Comodo-t?
Sziasztok!
Uninstalláltam a Comodo tűzfalamat. [link]
Kitakarítottam utánna, a pc-t újraindítottam.
Még is van 1 nyominger folyamat amit nem tudok leállítani, így a telepítési mappából törölni sem.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm.
A your uninstaller nem tekerította ki. A comodo mappája nem lett törölve benne a cmdagent és a szolgáltatásokban is benne maradt, sőt az automatikus indításokban is. Szóval nincs levakarva.
szóval először is törölnöd kell a cmdagent et.Ezt csökkentett módban tudod megtenni.Attól még ott marad minden bejegyzés. Szóval a Your uninstaller egy ratyi, mellesleg az is olyan amit nehéz levakarni.
Én a total uninstaller -t használom, bevált! A bejegyzések törlése, mint pl.: szolgáltatások törlése, regisztrációs bejegyzések tisztítása erre a legjobb a jv16 Powertools.
hosszú lesz!
először is kezdjük a legegyszerűbbnél. Keress rá és töltsd le a CIS Clean-up Tool -t és próbáld meg azzal levakarni.
Manuálisan (Total uninstall)
következő mappák törlése:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Comodo
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\COMODO
C:\WINDOWS\Installer\{FD8E178D-8B4E-42DA-B434-EFF270329B1C}
(programmappa) I:\Program Files\COMODO
Fájlok:
C:\WINDOWS\system32\guard32.dll
C:\WINDOWS\system32\Drivers\cmdGuard.sys
Mivel fut a cmdagent.exe nem fogod tudni törölni az összes mappát, ezért indítsd csökkentett módban a gépet (indításkor F8 nyomogat).
A regisztrációs bejegyzések rengeteg van nem írom le , de a total uninstallal meg tudod nézni.Futtasd a jvt16 -ot!
Először is törölnöd kell a szolgáltatásokból.:
JV16Power tools
//System tools//
Service manager- megkeresed a Comodo... majd remove
(ezt a registry -ben a Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services -nél találod)
Majd
startup manager -megkeresed és törlöd onnan is.
(én startup managert (startup faster -t használok nekem ott van.)
Azután
//registry tools//
registry cleaner
Futtatsz egy registry cleanert (jv16 a legjobb tapasztalataim szerint)
Figyelmedbe ajánlom a Windows Installer CleanUp Utility -t amit a widows -os uninstaller hibájára fejlesztettek ki.Ez az installált programok bejegyzéseit törli ki uninstall után, tehát NEM uninstallál, csak kitörli a bejegyzéseket, fájlokat NEM töröl! Ez akkor hasznos ha valamiért nem enged telepíteni egy programot!
más egyenlőre nem jut eszembe, sok sikert!
a CMD nem a comodo jelzése! a comodo jelzése CSI.
a cmd fontos file,nem ajánlatos kitörölni!
Te meg miről beszélsz??? CMD az a parancsor, de ki beszélt a cmd.exe törléséről?!
cmdagent -szolgáltatásról van szó, ami a comodo szolgáltatása, amit nem tud törölni, mert automatikusan indul a vindows indításakor!
Köszönöm szépen a részletes, szakszerű választ csacsi2.
A privátot is.
De még mielőtt megnéztem volna őket, mérgemben újraraktam az op. rendszert.
A comodoval nem akarok többet találkozni.
Azért még 1x köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!