Nfs hot porsuit, mi a baja? Mihez kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám a játékkal,hogy multiban szeretnék vele játszani én látom is másnak a szervereit kapcsolódni is tudok hozzájuk de amikor én készítenék szervert akkor más nem tud hozzám kapcsolódni.Valami ilyesmit ír ki :FAILED TO CONNECT GAMESPY. MEG MÉG VAN VMI ARRA NEM EMLÉKSZEM
Tűzfalam ki van jelenleg kapcsolva előszőr azt hittem aza baja de ez sem segített.
Tudna valaki ebben segíteni hogy miért lehet az hogy én tudok kapcsolódni másokhoz de a többieknek nem tudnak mert nem látják a szerverem?
A válaszokat előre is köszönöm
HELP
2011. ápr. 1. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!