Miért írja ki folyton az Avast? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Az Avast már napok óta ezt az üzenetet küldözgeti:
Eléggé zavaró hogy kb 5 percenként hallgatnom kell a pittyegésé, és kiadja ezt az üzenetet.
Lehet valahogy törölni a fertőzött cuccot?
2011. febr. 6. 09:41
1/9 anonim válasza:
El kéne olvasni, hogy mit ír, aztán odatenni a pipát és többé nem foglalkozni vele. Olyan webhelyet próbálsz elérni, ami neki nem tetszik.
2/9 anonim válasza:
Pipát odateszed, nem fog többet pittyegni. Viszont kérdés, hogy mi és miért akarja megnyitni azt a webhelyet... Ez egy orosz, moszkva-környéki kisvárosra mutató cím, ráadásul nem is kimondott szerver, hanem valakinek az otthoni gépe.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért akarja megnyitni, tegnapelőtt egyszer csak kiadta ezt az üzenetet és azóta folyton, ha kipipálom akkor is pittyegni fog már próbáltam.
2011. febr. 6. 10:24
4/9 anonim válasza:
Torrentezel? Mert ha igen,akkor mindig is pittyegni fog,ha valaki a 135-ös portodhoz akar kapcsolódni.
5/9 anonim válasza:
Én nem szoktam telepíteni az avast hálózatvédelmét.Azt megoldja a comodo.
6/9 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam a hálózatvédelmet de ugyanúgy kijön ez a hibaüzenet.
2011. febr. 6. 11:54
7/9 anonim válasza:
Nem elég,ha kikapcsolod,uninstallálni is kell.
8/9 anonim válasza:
Vezérlőpultból vagy uninstaller progiból elindítod az eltávolítást,azt választod,hogy csere,és ott kiveszed a pipát a hálózatvédelemből.Majd befejezed a műveletet és újraindítod a gépet.Utána nem fog cseszegetni.A hálózatvédelem miatt nem kell aggódni,ez valójában a tűzfal feladata.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, most már jó. :)
2011. febr. 6. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!