Hogyan lehet két email címet külön kezelni a MS Outlookban (nem Express)?

IMAP-al:
Én két gmail és egy upcmail fiókomat, meg az ezekbe irányitott leveleket kezelem egyetlen /2010-es/ outlook ablakban. De lehet 2003 és 2007-es outlookban is.

Első vagyok ujra.
Ugy tudom, hogy más internetes fiókok is kezelhetők outlookban, nézz utána a Google-en. Pl: keresőbe beirod "freemail IMAP" és ilyenek jönnek elő:

Az IMAP protokollal is elkülönülten kezelheted a fiókok leveleit.
Ezzel ugyan nem kerülnek egy helyre a levelek, maradnak a fiókokban, de mégis egy helyen, egy ablakban láthatóvá és elkülönülten kezelhetővé válnak.
Vagy nem ezt akartad? Vagy igen, csak másképpen?

Nem érted az IMAP lényegét, még tanulmányozzad.
Az IMAP egy interaktiv, kétirányu kommunikációt biztositó, levélhozzáférési-kezelhetőségi protokoll. Nem program. Csak levelezés beállitási lehetőség. Nagy előnye, hogy segitségével akkor is hozzáférsz gmail /vagy más internetes fiókod/ leveleihez, ha nincs internetkapcsolatod. De levelet küldeni/fogadni/ azért csak netkapcsolattal lehet.
Ha elméletben tetszik ez a megoldás, akkor a gyakorlatban ezekkel a levelezőkliensekkel tudod megvalósitani:
Outlook Express (Windows)
Outlook 2003 (Windows)
Outlook 2007 (Windows)
. Outlook 2010 (Windows)
Apple Mail 2
Apple Mail 3 (Leopard)
Windows Mail
Thunderbird 2
Other*
Hogyan? Ime az outlookokhoz az a segitség, amit találtam a neten, de a többihez is van segitség:
Outlook Expresshez, magyar: [link]
Outlook 2003-hoz, magyar: [link]
Outlook 2007-hez, magyar: [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!