Milyen építész / villanyszerelő program van, amivel egy épület elektromos hálózatát lehetne ábrázolni?
Ismertek olyan programot, amivel egy épület (családiház) elektromos hálózatát lehet letárolni / megjeleníteni?
Olyanra gondoltam, hogy végig lehessen követni, hogy halad a vezeték a falban pl. az ajtó melletti kapcsolótól fel a lámplákig, vagy a konnektorok hogyan vannak egymás után kötve egy szobában. Tárolni kellene pl. a padlótól mért távolságot, vezetékek színét, darabszámát.
A szobák közti átkötések is érdekelnének, hogy melyik szoba (vagy pl. emelet honnan kap táplálást).
Lehet építész programok közt van ilyen, csak én nem találtam eddig.
Bocs, te félreértettél, nem szimulátor kell nekem, hanem egy tervező-program, ami megjeleníti a ház alaprajzát, a falak nézeteit, mert ott kell méreteket és távolságokat tárolnom. Az általad említett honlapokat jól ismerem.
Csak arra gondoltam, hátha tud valaki ArchiCAD-hoz valami kiegészítőt, amivel a kérdésemre választ találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!