Milyen kódok (ps2-re) vannak a sims2-höz (alap), vagy a Sims2 kisállatokhoz? Nagyon fontos! Bármilyen kódot elfogadok, nagyon-nagyon szivesen!
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 11:19
1/13 hnle válasza:
Állitsd meg a játékot és üsd be valamelyiket ( először ezt üsd be mert enélkül elvileg nem fogadja el a kódokat L1 R1 fel X R2)
9,999 dollár: R1 L1 R2 jobb bal
összes recept:R2 kocka fel le jobb X
összes öltözék:kocka R2 le jobb kocka
összes tárgy:L2 kör le bal fel
ezek kódok az alap sims2höz nem tudom hogy müködnek-e a kis állatokhoz
2/13 anonim válasza:
nekem nem müködött a kód ne tom mié...
a nyilakkal kell vagy az analoggal?
de azé még egy párszor megnézem
3/13 A kérdező kommentje:
NYILAKKAL!!!:)
2009. jan. 15. 06:59
5/13 anonim válasza:
a stoppot nyomjam vagy a startot?-.-
7/13 A kérdező kommentje:
:)-Én úgy csináltam, hogy csak simán beírtam a gnóm-os kódot!! Akkor megjelent egy 'valami' valami..., oda mentem hozzá, és beírtam a pénz kódot!! Meg a többit!!:)
2009. jan. 16. 07:29
8/13 anonim válasza:
Oké nekem már csak az összés ruha kell
mert a többi cucc meg van és én is köszönök mindent
9/13 anonim válasza:
Valószínüleg naon rosszul csinálok vmit mert akár hogy csinálom nem fogadja el...
10/13 A kérdező kommentje:
VÁRJ!!!
Milyen simsed is van???
2009. jan. 16. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!