Mi lehet a gond az msn-emmel?
Figyelt kérdés
Szoval az van hogy Ha régebbi msn-t akarok használni azt írja ki hogy Megjelent az ujabb verzió viszont a hivatalos honlaprol nem tudom letölteni mert, vlmiért enm tudja megjeleniteni a weblapot... ha máshonna letöltöm... odáig oké... de mikor telepiteni szeretném a telepités elökészitésénél egyszer csak azt irja ki h nincs internet kapcsolat. És onnan halál... nem tudom mit kell tennem. Aki tudja a választ irja meg légyszives. Ha a témával kapcsolatban van kérdésetek szívesen válaszolok. Kérlek titeket ha lehet lépséről lépésre irjátok le mit tegyek mert nem vagyok zseni... nem igazán értek a gépekhez:):) Elöre is Köszönööm!!2010. szept. 19. 19:57
1/8 A kérdező kommentje:
Jah és van internet kapcsolat ! xD
2010. szept. 19. 20:07
2/8 anonim válasza:
Tedd fel a PidGin-t.Sokkal jobb, mint az alap MSN.
3/8 A kérdező kommentje:
De minden haverom msn-t használ :S:S
2010. szept. 19. 20:35
4/8 anonim válasza:
Ez egy offline telepítő (netkapcsolat nélkül is telepíthető, nem a telepítéskor tölti le a programot). Nem próbáltam, de elméletileg működik a telepítő. A installit.cmd-t futtasd. Ha nem sikerül, segítek máshogy.
5/8 anonim válasza:
Ha az elöző válaszadó ötlete nem műkszik akkor belekell törődnöd, hogy neked nem Windows Liveod lesz. Említették már előttem a Pidgint, de vannak mások is webesfelületek és programok. Ebbudy, Meebo, aMSN, de asszem már az MSN honlapján is lehet MSNz-ni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen KÖSZÖNÖM. Müködik.
2010. szept. 28. 19:51
7/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám de nekem nem működik :S
Már lassan 2 hete MSN nélkül vagyok és nem tudok kommunikálni a haverokkal. Mert ahol tudok ebuddy vagy meebo az nagyon lassú :S
8/8 anonim válasza:
Utolsó! Írd meg az msn címed privátban, és ha tudsz lépj be neten kerüsztül (pl.: meboo) és megpróbálok segíteni. Ha nem működik az offline telepítő akkor van egy tippem. Win7-et használsz? Az alatt nem működik a linkelt telepítő.
09-19 21:40 -voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!