Utorrent lemez megtelt-et ír ki alul és nem lehet letölteni! Nem tudom már mit lehetne kezdeni ezzel. Valaki?
Egyszer csak lemez megtelt és mindig lelassul egybe a letöltés is mihelyst " Lemez megtelt 100% " lesz..
Kezdem azzal,hogy: Igen van hely a gépen,nem kevés.. Letöltés alatt nem megyek bele a mappába ahova töltődik le az adott cucc.
Nem tudom már mit kellene csinálni.Valaki tud valami beállítást rá?
Márpedig az a lemez megtelt!
A torrent kliensedben a beállításoknál nézd meg, hogy hol vannak az aktív letöltések, hova kerülnek a kész (letöltött) anyagok. Szerintem errefelé lesz a hiba ...
Illetve: ha torrenten belülről törölsz anyagot, akkor azután a Lomtárat is ürítened kell.
Hajrá!
Csak tipp:
Nem foglal le valami program, vagy akár a rendszer előre bizonyos tárhelyet magának, ahova nem tudsz írni?
Próbálj meg mást másolni fel a lemezre valahonnan (pl egy filmet dvd-ről), ha a sima másolás megy, akkor a utorrent beállításaiban lesz a hiba.
Egyik komment nagyobb baromság, mint a másik...
Nem a lemez telt meg, hanem a lemezírási cache, amit optionsben feljebbhúzhatsz az alap 16 megáról sokkal többre. Options / Preferences / Advanced - Disk Cache. Írj be annyit, amennyit engednél neki, hogy a memóriából zabáljon.
Hát igen én már azt is csináltam,mert halottam arról is.De minél többet írok akkor is ez van.. És le is fogja a gépet bizonyos szinten már.
Érdekes valamikor nincs ilyen baja.. Mióta Digi netem,nagyobb netem van előjön ez ha nem más :D
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!