Windows 7-ben ha nem eredeti a License szamom, akkor melyik Frissitessel vigyazzak?
Mert a Microsoft mostanaban keresgeli s hamis felhasznalokat a Frissiteseken keresztül :S
Melyik az a frissites ami lebuktatja a Windowst?
Magyar ember nem tud 40.000 Ft-okat fizetni ilyenekert :S
Linuxon meg nem müködik sajnos semmise :P
Kerlek segitsetek!
1. MICROSOFT Windows 7 Home Premium 32bit Magyar OEM 29.000 Ft
2. Ha eleve úgy veszel gépet, hogy rajta van a Windows, akkor még olcsóbb (pár ezer forintot számít az árban)
3. A Linuxot rengeteg ember használja bármiféle gond nélkül.
4. Ingyenesen letölthető a Windows 7 Enterprise teljes értékű 90 napos próbaverziója: [link] amit meg lehet hosszabbítani párszor legális trükökkel, de hosszú távon érdemesebb megvásárolni.
Oks köszi! cmd-s trükk mi? :DD nyugi e'n is azon e'lek! 120-naponta ujra telepitem :S
na de melyik az a Frissites ami miatt rinya'l a Windows fekete hatte'rrel? (most me'g jo mert proba verzio ke'ppen haszna'lom)
"Mert a Microsoft mostanaban keresgeli s hamis felhasznalokat a Frissiteseken keresztül :S "
Waaoo... Mik nincsenek...
aaaaaaaaa'a'a' ezaz kira'ly!
megtala'ltam KB971033 ezt a sz@rt e's kitöröltem ,aktiva'ltam e's nem feketedett el a ke'p!
Köszönöm mindenkinek! ,De föke'nt a 2.-nak.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
e'n sajnos nem tudom mi az a Retail :S
Torrentel töltöttem: ''Windows 7 AİO Hun'' ---> Win7 Home Premium 32 bit
több infot nem tudok... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!