Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet ilyen képeket...

Hogyan lehet ilyen képeket csinálni? (kép)

Figyelt kérdés

Az első képen arra lennék kiváncsi hogy hogyan, milyen programmal lehet megcsinálni azt hogy ugye fekete-fehér és egy rész pedig egy megadott formában szines legyen..ű

itt a kép:

[link]

a következő pedig az hogy több helyen láttam hogy ilyen szines..nem tudodm megfogalmazni mutatom a képet és remélem hogy értitek.

kép:

[link]

szóval a kérdésem hogy hogyan illetve milyen programmal lehet ilyeneket csinálni.illetve hogy honnan lehet letölteni.(lehetőleg ingyen.)

2010. júl. 24. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

az elsőre talán ez :

[link]

2010. júl. 24. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:

GIMP:

[link]

A 2.-nak a trükkje, hogy a színekkel variálsz különböző képeken, majd pedig azokat ráteszed 1 képre:

GIMP-ben színek/komponensek/csatornakeverő, majd pedig fájl/új, csinálsz egy nagy képet, és ctrl+c-vel arra az egyre másolgatod az elkészített képeket, egymás mellé igazítod, ha nagyobbat csináltál, körülvágod.

2010. júl. 24. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindkettőt meg lehet csinálni a PhotoScape-el is, az sokkal egyszerűbb
2010. júl. 24. 19:25
 4/11 A kérdező kommentje:
photoscappel hogyan? a régi verzióval is meglehet?
2010. júl. 24. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
próbáld ki! Photoscape - szerkesztő - szűrő - terület (fókuszon kivül) - szépia (itt lehet a piros léggömbös képet megcsinálni, de sok lehetőség van) és a másik a többszinű de egyforma kép: Először: szerkesztő - fényerő. szin - szinezés (itt csinálsz több más más szinű képet) majd kimész az egyesités menűre és összerakod őket! Sok sikert!
2010. júl. 25. 07:58
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.

sokat tanultam a photoscape-ről.

tudtok még vele kapcsolatos "trükköket"??

2010. júl. 25. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg trükk van benne, de magadtól is rájössz, csak próbálgass! Én általában a képkivágást, keretezést és a szűrőket szoktam leggyakrabban használni, de van benne képnézegető, egyesitő és GIF animációkészitő is. És nagyon egyszerű megtanulni! :)
2010. júl. 25. 14:16
 8/11 A kérdező kommentje:
2010. júl. 25. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Photoscape-el nem, de ha ügyes vagy egy sima PAINT-al is megpróbálhatod! Lényegébe kell két kép, és amin te állsz azt szabadkézi kijelöléssel körbevágod, másolod, majd megnyitod a másik képet és beilleszted! pontosan odarakod a tenyeret,ahol a másik és mented. Persze legjobb lenne photoshop vagy gimp
2010. júl. 25. 15:04
 10/11 A kérdező kommentje:

háát van egy fajta photoshopom de azt nem igazán tudom kezelni,pontosabban sehogy.

photoshop cs3 extended a neve.azzal meglehet??

ha igen hogyan??

leírnád pontrol pontra??

és télleg nagyon köszönöm a segítségedet.

2010. júl. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!