Hogyan lehet ilyen képeket csinálni? (kép)
Az első képen arra lennék kiváncsi hogy hogyan, milyen programmal lehet megcsinálni azt hogy ugye fekete-fehér és egy rész pedig egy megadott formában szines legyen..ű
itt a kép:
a következő pedig az hogy több helyen láttam hogy ilyen szines..nem tudodm megfogalmazni mutatom a képet és remélem hogy értitek.
kép:
szóval a kérdésem hogy hogyan illetve milyen programmal lehet ilyeneket csinálni.illetve hogy honnan lehet letölteni.(lehetőleg ingyen.)
GIMP:
A 2.-nak a trükkje, hogy a színekkel variálsz különböző képeken, majd pedig azokat ráteszed 1 képre:
GIMP-ben színek/komponensek/csatornakeverő, majd pedig fájl/új, csinálsz egy nagy képet, és ctrl+c-vel arra az egyre másolgatod az elkészített képeket, egymás mellé igazítod, ha nagyobbat csináltál, körülvágod.
köszönöm szépen.
sokat tanultam a photoscape-ről.
tudtok még vele kapcsolatos "trükköket"??
ebben is tudnál segíteni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
háát van egy fajta photoshopom de azt nem igazán tudom kezelni,pontosabban sehogy.
photoshop cs3 extended a neve.azzal meglehet??
ha igen hogyan??
leírnád pontrol pontra??
és télleg nagyon köszönöm a segítségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!