Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet fészbúkon alkalmazá...

Hogy lehet fészbúkon alkalmazást csinálni?

Figyelt kérdés

eszembe jutott egy vicces ötletxD

/direkt írtam úgy ahogy, de ezt szerintem te is tudod úgyhogy nem kellenek az olyan kommentek, hogy tanuljak meg írni../

2010. jún. 18. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Mi az az ötletxd? Ez egy új szó te gyökér?

Pont te akarsz alkalmazást írni amikor a Google-t sem tudod használni? [link]

2010. jún. 18. 15:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Te meg a www.magyarhelyesiras.hu -t nem tudod használni ahogy látom×D vagy először gondolkodni kéne mielőtt hülyeségeket irkálsz...
2010. jún. 18. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne csinálj ennél nagyobb hülyét magadból ha lehet és gondolkozz el azon, mit írtál. Míg az én mondatomban nem volt hiba, addig a tiédben halmozottan előfordult. Egyébként helyesírással foglalkozó honlapot nem látogatok, ebben igazad lehet. Én még könyvből tanultam ;). Gondolom te pedig semmiből sem.
2010. jún. 18. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor kérlek mond el mik azok a hibák? mert hogy az ötlet nem hibás az biztos.
2010. jún. 19. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyikben sem volt hiba.De viszont a válaszolónak igaza volt,mert olyan szó nincs hogy ötletxD.Te meg humoros akartál lenni, de ide nem csak 10-15 éves korosztály jár,akik ezen jókat derülnek.Én tudom miről van szó, de felesleges a kérdésedben ezt használni.
2010. jún. 20. 11:16
 6/11 A kérdező kommentje:
nincs olyan szó, hogy ötlet? WTF?
2010. jún. 20. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Ő az ötletxD-re gondolt,szerintem.
2010. jún. 20. 22:43
 8/11 A kérdező kommentje:

De viszont a válaszolónak igaza volt,mert olyan szó nincs hogy ötletxD.

Most vagy mindenki más hülye vagy én..dehát a helyesírásponthu szerint van ilyen szó akkor nemtudom miért ezen kell vitatkozni..INKÁBB VALAKI VÁLASZOLHATNA A KÉRDÉSRE!

2010. jún. 20. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ott van az első válaszomban a link. Vedd észre, majd kattints rá a pici ujjaiddal.
2010. jún. 21. 00:09
 10/11 anonim válasza:

Arra utalnak hogy olyan szó nincs, hogy ötledxd. Ötlet van. Példának okáért olyan sincs, hogy sajtxd.

Ellenben a "De viszont"-ot nem használjuk, ha már megy a flame ezerrel.

2010. jún. 21. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!