Mi történt a majomparádéval? Karbantartás van?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 21:42
1/29 anonim válasza:
jó lenne tudni:S nekem sem jön be semmi:S
2/29 anonim válasza:
Sziasztok!Én is szeretném tudni mi van vele.Nekem se megy és nem is találja az oldalt.Mintha nem létezne.
3/29 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, kezdek aggodni :(
4/29 A kérdező kommentje:
már több mint 1 napja nem jó:S sztem egy hosszú karbantartás lehet remélem estére jó lesz
2010. máj. 10. 18:13
5/29 anonim válasza:
Szerintem ha nincs meg a Majomparádé, giga, bitbarát sem, akkor nem is lesz többet egyik sem. ez rimmelt :S nekem volt 2 majomparádés accom + 3 meghívóm, 6 oas átlag fölött ...... :S szóval nem örülnék neki ha ez így lenne, ahogy én (állítom,feltételezem), de ha mégis így lenne akkor nem tudok mást csinállni csak sírni .
6/29 anonim válasza:
indep.eu nál is ez volt . egyszer csak eltünt, vót oszt nem vot... akkor is csak sírni tudtam ..
7/29 anonim válasza:
elvileg feltörték az oldalt ezt olvastam!még mindig nem megy az oldal de a feltőltésemet számolja a ytorrent. csak innen töltöttem.ez akkor hogy lehet?
8/29 anonim válasza:
ez mind szép és jó,de miért nem írták ki, hogy karbantartás miadt az oldal szünetel ? :S és előre sem szóltak .... :S
10/29 A kérdező kommentje:
nekem az utorrent se működik:S azt írja h szétkapcsolt (időtúllépés) remélem nem sünt meg mer megőrülök:s
2010. máj. 11. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!