Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem játssza le a Youtube...

Balugabi kérdése:

Miért nem játssza le a Youtube a videókat, és csak fekete képet mutat?

Figyelt kérdés
4 féle böngészőn próbáltam egyiken sem játsza le, kijelentkeztem, úgy sem csinál semmit, flash player, java legújabb verzió, windows 7 op rendszer, ha másik oldalra van belinkelve a youtube-os videó, mkint pl a facebook, akkor lejátsza, de csak a youtube-on nem, és eddig ha pl 5-6-szor ráfrissítettem a vieóra akkor valamikor bedobott egy játszható verziót, de most már 20 frissítés után sem csinál semmit.

2017. febr. 11. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mint láthatod, nem te vagy az egyetlen, aki ebben a témában kérdez, másoknál is előfordul, azaz a szerverekkel lehetnek bajok. Majd megjavul, várd ki.
2017. febr. 11. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
-linkelj be olyanokat,és ránézünk neked.....
2017. febr. 11. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Tegnap óta nekem se játszik le mindent... Fekete kép, töltődik, de semmi. Szóval nyugi, nem nálad van a hiba.
2017. febr. 12. 11:00
 4/12 anonim válasza:

én is pont ezzel küszködök pár napja. először azt gondoltam, hogy a routeremmel van a gond, de amikor azt kiiktattam, még mindig nem szűnt meg a probléma. sőt, egy teljesen más gépen is ugyanezt tapasztaltam.

csak azt nem értem, ha a szerverekkel van a gáz, miért nem szólnak, hogy ne kapjon agyfaaszt az ember, amíg a hibát keresi a saját gépén...

2017. febr. 12. 13:17
 5/12 anonim válasza:
nálam csak a chrome csinálja ezt a firefox pl elindítja :/
2017. febr. 12. 14:55
 6/12 anonim válasza:
Nálam is csak tölt. Ha kilépek a csatornáról, akkor viszont probléma mentesen megy minden chromeon.
2017. febr. 12. 18:34
 7/12 anonim válasza:
nVidia kártyád van? Nem tudom véletlen e, de nekem azóta csinálja amióta lefrissítettem a drivert.
2017. febr. 12. 19:03
 8/12 anonim válasza:
nálam gtx 1070 van és frissítettem
2017. febr. 12. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:

#7: Nincs összefüggés. Habár nekem is Nvidia van, de több éve nem volt frissítve.

Pletykák szerint ha kijelentkezel a gmail-ből, akkor elindulnak a videók, de ha be vagy jelentkezve, akkor nem.

2017. febr. 13. 06:42
 10/12 anonim válasza:

7.es ez így van.

Nekem két gépen is produkálja a hibát bejelentkezve chrome-al.Ha kijelentkezek működik.

Firefoxon is dettó.Ezen a fórumon kívül még itt esik erről szó,

[link]

máshol infot nem találtam.Lehet hogy hiába várunk mert a Youtube nem is biztos hogy tudja hogy gáz van...

2017. febr. 13. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!