Mi a facebook e-mail címe?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 15:04
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
küldeni szeretnék a facebooknak egy e-mailt, mert nem jön meg a kód amivel beléphetek (hogy küldjék egy másik emailemre), de nem találok semmi email címet
2010. máj. 2. 10:59
3/12 anonim válasza:
nekem bajom van vele(facebookkal):@
4/12 anonim válasza:
Nekem az a bajom hogy mindenhol ugyanaz a jelszom,de a facebook nem engedi azt a jelszot átalakitani.:( Nekem is kéne az e-mail címük hogy irjam hogy miért nem lehet az a jelszó amit ÉN akarok..:( ?!
5/12 fingos józsef válasza:
ez nagyonxarul v kitalálva!!
6/12 anonim válasza:
Nincs a faceebooknak magyar email címe mert ez durva ,Az én profi képemet kirakta profilképéjnek egy személy ,és kéne írjak nekik!
7/12 anonim válasza:
Nekem is kéne az az email cím küldeni szeretnék egy üzit mert mindig automatikusan kiléptet!
9/12 debian1999 válasza:
Ha valaki törölni akarja a facebookját: [link]
Nagyon sok idő volt megtalálni mert rejtik hogy ne törölje magát senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!