Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Mobiltelefonokban a Wifi/WLA...

A Mobiltelefonokban a Wifi/WLAN ingyenes?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy N95-ös Nokiát és biztosa szeretnék lenni abban, hogy nem kell-e fizetni ezért a dologért.
2010. márc. 26. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze.
2010. márc. 26. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Mivel az csak egy hálózat ezért persze ingyenes.

Nekem van egy eladó Nokia N95 8Gb-om, ha érdekel írj privit.

2010. márc. 26. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Fizetsz érte, amikor megveszed a telefont:P Később nyilván nem kell fizetni, mivel ez nem egy szolgáltatás, hanem egy hardver.
2010. márc. 26. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Az internetért kell fizetni a WIFI csak eszköz,hogy rácsatlakozz./Sőt még az internetért sem,ha van a közelben ingyenes elérési lehetőség./
2010. márc. 26. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha mondjuk netcaféban vagy és ott mondjuk veszel egy üdcsit és csak utána adnak.Ha viszont otthon vagy, akkor, ha csak nem szedsz be magadtól használati díjat akkor ingyen.
2010. márc. 26. 19:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszöntem :)
2010. márc. 27. 18:49
 7/9 anonim válasza:
Sziasztok ! Látom itt megválaszoltátok amit én is meg akartam kérdezni, csak az a fura, hogy a barátnőm amikor a mi wifinkre rácsatlakozott mobillal, levett neki az egyenlegéből. akkor az mitől lehetett???
2011. ápr. 2. 21:07
 8/9 Huczka Dominik válasza:
Természetesen!
2012. aug. 4. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Ingyenes, az már más kérdés, hogy amihez csatlakozó vele, az ingyenes-e. Kávézókban, pizzériákban, boltokban van olyan, ami nem ingyenes, általában előjön egy oldal, és ott tudsz fizetni és tudsz is netezni utána.

Mondjuk ez csak az internet használat. De maga a wifi ingyenes.

2017. máj. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!