A Mobiltelefonokban a Wifi/WLAN ingyenes?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy N95-ös Nokiát és biztosa szeretnék lenni abban, hogy nem kell-e fizetni ezért a dologért.2010. márc. 26. 11:57
2/9 anonim válasza:
Mivel az csak egy hálózat ezért persze ingyenes.
Nekem van egy eladó Nokia N95 8Gb-om, ha érdekel írj privit.
3/9 anonim válasza:
Fizetsz érte, amikor megveszed a telefont:P Később nyilván nem kell fizetni, mivel ez nem egy szolgáltatás, hanem egy hardver.
4/9 anonim válasza:
Az internetért kell fizetni a WIFI csak eszköz,hogy rácsatlakozz./Sőt még az internetért sem,ha van a közelben ingyenes elérési lehetőség./
5/9 anonim válasza:
Csak akkor ha mondjuk netcaféban vagy és ott mondjuk veszel egy üdcsit és csak utána adnak.Ha viszont otthon vagy, akkor, ha csak nem szedsz be magadtól használati díjat akkor ingyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszöntem :)
2010. márc. 27. 18:49
7/9 anonim válasza:
Sziasztok ! Látom itt megválaszoltátok amit én is meg akartam kérdezni, csak az a fura, hogy a barátnőm amikor a mi wifinkre rácsatlakozott mobillal, levett neki az egyenlegéből. akkor az mitől lehetett???
9/9 anonim válasza:
Ingyenes, az már más kérdés, hogy amihez csatlakozó vele, az ingyenes-e. Kávézókban, pizzériákban, boltokban van olyan, ami nem ingyenes, általában előjön egy oldal, és ott tudsz fizetni és tudsz is netezni utána.
Mondjuk ez csak az internet használat. De maga a wifi ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!