Miért van ez az msn-nel?
Figyelt kérdés
Szóval a problémám a következő: be tudok lépni msn-en, de egyetlen egy partneremet látom csak, saját magamat is úgy jelzi, hogy nem vagyok fent, és másokat se látok, pedig fent vannak. Próbáltam belépni másik címmel, ott is ez a probléma. Páromnak a saját notebookján meg jó, lát is engem, de csak akkor ha webmessengerrel lépek fel. Ott is csak ugyanazt az egy személyt látom fent, senki mást, és magamat is nem elérhetőnek ír ki. Mit csináljak ilyenkor? Nagyon idegesít, és szükségem lenne rá! Segítsetek! :(2010. márc. 23. 12:03
1/3 A kérdező kommentje:
2010. márc. 23. 12:05
2/3 anonim válasza:
Vírust kaptál! Változtasd meg a jelszavad...!
3/3 A kérdező kommentje:
Nem kaptam, és bombabiztos a rendszerem, már fent leírtam mi a probléma. De mindenkinél ez van most az egész világon :)
2010. márc. 23. 13:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!