Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jön be az fb! Másnál...

Nem jön be az fb! Másnál sincs? Mikor lessz?

Figyelt kérdés

2015. szept. 28. 21:39
 1/10 anonim válasza:

igen már fél órája nincs

Miskolcon lakok...

2015. szept. 28. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:

1.Kérdés: majd kiderül.

2.Kérdés:csak nálad nincs.

3.Kérdés majd.

Írd be a "Facebook" kulcsszót.

2015. szept. 28. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Miskolc mellett lakom, nem jó nálam sem.
2015. szept. 28. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Itthon lakom, nálam sem jó.
2015. szept. 28. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, nálam se jön be. Senki nem tudja, mikor leSZ, de a száműzetésben töltött időt nyugodtan tölthetjük a vadiúj helyesírási szótárunk nyálazgatásával <3
2015. szept. 28. 22:08
 6/10 anonim válasza:

Nem jelentettek be semmit arra vonatkozóan, hogy mikor lesz, hivatalos közlemény sincs a cégtől (még).

De komolyan ez a legnagyobb probléma ma? Úgy kezelik egyesek ezt az egészet, mintha 25 évvel ezelőtt élnénk, és a civilek számára egyetlen gyors kommunikációs lehetőség, a vezetékes telefon megszűnt volna létezni pár órára, és sehogy se lehet elérni a másik embert azonnal. E-mail, Skype, Viber, mobiltelefon, vezetékes telefon, stb. mind elérhető manapság bárkinek, ha valakit nagyon el akartok érni. Nincs vége a világnak.

2015. szept. 28. 22:17
 7/10 donfetibo ***** válasza:

Én Szlovákián lakom (sajnos) és Hála az Istennek itt sem megy és ez véget boldog is vagyok!!!

Hogy mikor lesz, mivel, hogy jós vagyok meg mondom neked, egyszer tuti ezt mutatja az üveggömböm!!!☺☻

2015. szept. 28. 22:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves #5 válaszoló! Nyálazgasd csak nyugodtan unalmadban a helyesírási szótárod :D Majd ha a kérdésem ezzel kapcsolatos leSSSSSz szólok! Addig is ha nekem ugy esik jól 10 S-el fogom irni ;) <3
2015. szept. 28. 22:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Amugy mióta kiirtam a kérdést már 1x betudtam lépni egy pillanatra :D
2015. szept. 28. 22:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Már vaaaan ;D
2015. szept. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!