Nektek is rossz a Facebook? Megnyitom és már a bejelentkezős oldalt sem hozza be, lassan 20 perce. Azt a something went wrong-os szöveget dobja ki,mint pár napja, amikor rossz volt. Most megint nem működik??
Amikor nincs facebook és van szabadidőm, azonnal jövök ide GYIK-re megnézni, hogy hány perc alatt mennyi ilyen kérdés jön. Nagyon vicces. :)
Az emberek hamarabb halnának bele facebook mentességbe mint az éhhelálba.
2015. szept. 28. 21:23
3/18 anonim válasza:
Nálam sem jó. :(
2015. szept. 28. 21:23
4/18 anonim válasza:
amint leállt jöttem ide és tényleg mindenki ezen panaszkodik most,pedig csak 10 perce vettem észre hogy szar :D zuckerberg bácsi mindjárt orvosolja a gondot :D
Én nem egy 15 éves tinir****c vagyok, aki most azon aggódik, hogy nem tud feltölteni egy csücsörítős szelfit...
Ez egy közösségi oldal, amit kapcsolattartásra használok. És éppen egy fontos dolgot egyeztettem valakivel. Amikor ez a sz*r - merthogy az, amint írtam, csak kapcsolattartás miatt használom - kidobott és ezt a szöveget írja ki azóta is. Magasról tennék az egészre, ha nem fontos dologról lenne szó...csak nagy kár, hogy a másik fél Facebookon éli az életét, ezért én csak ott kerestem, más elérhetőséget nem tudok. Szóval nem kell rögtön elítélni valakit, hogy milyen vicces, hogy rögtön kiírja, ha sz*rakszik. Igen, kiírtam, mert nekem igenis komoly dologról van szó...
2015. szept. 28. 21:31
8/18 anonim válasza:
Kedves második! Igazad lehet, de az éhhalálba nem belehalni már felettébb emberfeletti, esetleg inkább az éhezésbe halnának bele később, mint a facebook mentességbe. Bocsi, de na.. :D
2015. szept. 28. 21:31
9/18 anonim válasza:
És mivel az egész internetet elítéled még a keresést sem merted használni... :D
2015. szept. 28. 21:33
10/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem vettem észre hanyadik kérdés, mert amikor beírtam a Facebook kulcsszót akkor mindent kidobott, csak mai friss, ezzel a hibával kapcsolatos kérdést nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!