Ebayen nem szeretném kifizetni azt a terméket amit megnyertem aukción most mi van? Töbii lent
Figyelt kérdés
Vettem aukción egy fényképező szettet de megírtam neki hogy nincs szükségem rá és nem kell de ő erre ezt írta:
I have to pay 30,-€ to ebay. Please send me the costs!!!
ezt most tényleg ki kéne fizetnem neki? vagy egyáltalán van ilyen , hogy neki kell fizetni ez ebaynek?
2015. jún. 7. 13:30
1/15 anonim válasza:
Ha megvetted kifizeted. Te ilyen hülye vagy?
2/15 anonim válasza:
Megrendeltem egy autót de nem szeretném kifizetni. Szerinted létezik ilyen?
3/15 Tengor válasza:
Igen, fizetned kell, elvégre te ütötted le a másik helyett. Ha nem kell, nem kell, majd legfeljebb eladod.
4/15 A kérdező kommentje:
úgy értem h nem kell kifizetnem a terméket de 30E-t így is kér
2015. jún. 7. 13:42
5/15 anonim válasza:
Igen, kell részesedést fizetni, ergo ha nem fizeted ki amit nyertél akkor az eladót károsítod meg (amúgy minek rendelsz olyat ami nem kell?), de szerintem lehet ilyen ügyben írni az ebay supportjának.
6/15 anonim válasza:
Hát nem szép dolog, de kommunikálj az eladóval, hogy nagyon sajnálod, de nem szeretnéd kifizetni. Legfeljebb kapsz egy strike-ot (figyelmeztetést). Azt hiszem 2 ilyen figyelmeztetés után blokkol az Ebay.
7/15 A kérdező kommentje:
és fel tudnak jelenteni? vagy csak letiltanak és ennyi?
2015. jún. 7. 14:03
8/15 anonim válasza:
Szerinted ő ingyen hirdet az eBayen? Megnyerted az aukciót, neki jutalékot kell fizetnie az eBaynek. Semmi gond, mondta ő, nem kell megvenned a cuccot, de az ő költségeit térítsd meg legalább. Ez egy teljesen jogos elvárás.
Amúgy az Euró és az ezer között tudod mi a különbség?
9/15 A kérdező kommentje:
:D igen tudom és az is euro (E) akar lenni
2015. jún. 7. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!