A jófogás.hu oldalon miért nem működik a hirdetésmegújítás?
Nekem ezt válaszolták az ingyenes megújításra .
Kedves Felhasználónk!
Köszönjük, hogy Ön is a Jófogás.hu apróhirdető oldalt választotta.
Az Olx-en lévő hirdetések áttöltése következtében jelenleg nem kerültek kiküldésre a megújítással kapcsolatos leveleink. Sajnos jelenleg nincs pontos információnk azzal kapcsolatban, hogy ezeket pótolni tudjuk-e, illetve, hogy a későbbiekben lesz-e lehetőség az ingyenes megújításra. Megértését köszönjük.
Ebből a ködösítésből azt veszem ki,hogy csak pénzért fogják előbbre sorolni a hirdetéseket.:((
A 4. hozzászólónak küldött válaszuk alapján több, mint valószínű, hogy el lehet felejteni.
Már pár napja nekem is gyanús, hogy a Facebook oldalukon is azt ígérgetik, hogy a hirdetések áttöltése után újból lesz erre lehetőség. Nálam ez (mármint a hirdetések és az üzenetek áttöltése) az OLX megszűnése utáni 4. napon már be is fejeződött.
Azóta eltelt 2 hét, és annak alapján, hogy ők maguk is azt állítják, nem tudják, hogy lesz-e ilyen lehetőség a jövőben, szinte felér egy egyértelmű nem válasszal.
A februári akciójuk során feltöltött (valóban ingyenes, nem az 1900 Ft-os) házhozszállításos hirdetéseket is a múlt héten küldött levelükben elvették azoktól, akik szerették volna megújítani a hirdetésüket, és adtak helyette egy bizonyos időtartamra kiemelést.
Ezzel és az ingyenes megújítás visszatartásával is csak arra törekednek, hogy vásárolják a kiemeléseket azok, akik nem akarják, hogy az utolsó oldalakon legyen a hirdetésük, és ettől azt remélik, hogy az utóbbi években reklámokra elpazarolt milliárdok most megtérülnek.
Én személy szerint már feltöltöttem a két legesélyesebb OLX-utódra ( nextapro.hu és megunt.hu ) a hirdetéseimet, támogatva őket, hogy mihamarabb legyen egy rendes hirdetőoldal.
Talán azért, mert elkezdtek trükközni, próbálnak kibújni az általuk korábban vállalt ingyenes háztól-házig szállítások alól.
Az sem igaz, hogy mindez az átállás miatt húzódik így el, biztos, hogy ez nem igaz.
Lehet, hogy nincs már a Jófogás vezetőinek, tulajdonosi körének pénze hetente milliókat fizetni a GLS-futárszolgálatnak a felhasználók ingyenes szállításaiért? Talán, már a csőd szélén vannak és nincs pénz ilyesmire? Az biztos, hogy még egy ilyen agyatlanul vezetett cég Magyarországon is ritka!
...
Évek alatt nem voltak képesek arra, hogy létrehozzanak egy működő apróhirdetési oldalt; az oldaluk még közel sem 1.0-ás (nincs készen), erre orrba-szájba reklámoznak a TV-ben, verik el a pénzt, fűt-fát magukhoz bolondítanak az ingyenes szállítással, közben folyamatosan műszaki hibák tengere az oldalon, a mai napig.
A norvég anyacég a Schibsted Media, talán neki volt üzlet a sok milliós reklámozás (a saját alcégei kapták meg a pénzt?), a budapesti székhelyű céget meg hagyták bedőlni (?) és bénázni. Ki tudja, mi az igazság a Jófogás körül?
Schibsted Media: talán ők utaznak reklámozásban? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban információja, kérem írja meg privátban vagy akár ide is írhatja, az még tisztességesebb.
Az biztos, hogy ingyenes szállítás nélkül a Jófogás egy nagy nulla, hiszen ki akar egy csak félig-meddig működő és emiatt bosszantó, frusztráló oldalon adni-venni, amin a képek is csak nagyjából látszanak és időnként be sem tölti az oldalt.
2015 citromdíjasa Magyarországon szerintem egyértelműen a Jófogás, ennyit a kormány sem bénázik, mint ők! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!