Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudom, hogy msn-ről...

Honnan tudom, hogy msn-ről letiltottak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan sehonnan, de ha soha nem elérhető az, aki addig elég gyakran az volt, az valószínűleg tiltás. Esetleg be is jelenti, hogy letiltott. Leírva viszont ez így sehol nincs.
2010. febr. 21. 18:02
 2/6 anonim válasza:
52%
töltsd le az msn discovery-t kiírja ha letiltanak;)
2010. febr. 21. 18:03
 3/6 anonim válasza:
100%
Az msn discovery nem írja ki hogy ha letiltottak... azt írja ki hogy letörölt valaki... de az nem egyenlő a tiltással, és am is mindenkinél kiírja akit azután veszel fel msn-re hogy beállítottad a discoveryt
2010. febr. 21. 19:10
 4/6 Holdtündér válasza:
2010. júl. 23. 21:07
 5/6 anonim válasza:
100%
Rámész partnerre jobb klikk, ott megtekintés: profil. És ha azt írja ki, hogy nincs jogosultságod megtekinteni, akkor biztos lehetsz benne :)
2010. aug. 22. 20:41
 6/6 anonim válasza:
100%
rákattintok a nevére jobb klikkel, aztán "Megtekintés" majd "Profil" . itt meg tudom nézni a listáján levő barátait. akkor ez azt jelenti h nm tiltott?
2011. szept. 4. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!