Nálam ment a wifi, csak a net nem.
Ennek az az egyszerü oka, hogy ők, egy 3G mobilnetet osztanak meg és nincs külön kiépítve kommunikációs hálózat.
Én eddig csak a piros Flirt vonatokon utaztam, de azon mindig működött az internet. Nem volt valami gyors, de böngészni éppen lehetett vele.
Lehet hogy mivel még nagyon új az a vonat, nem üzemelték be normálisan a WiFi-t.
Mondom, hogy van wifi, csak az, amiről megosztják az a rossz - 3G modemen keresztül.
Jelezd a MÁV-Startnak, de előre szólok, hogy túl sok reményt ne várj, mert ők, csak egy 3G-s mobilnetet osztanak meg. A szolgáltatást nem szokták ellenőrizni (a sajtóbemutatón kívül). A másik meg: nincs mindenhol 3G mobilnet lefedettség (vagy nagyon gyenge) - ha a vonat itt közlekedik, akkor még a MÁV-Start sem tud mit tenni.
Erre is lehet megoldás, de az, drágább volna, pedig a MÁV-Startnak is megtérülne: új telekommunikációs rendszer kiépítése. Az újabb vonatoknál, nem csak a világhálóra való csatlakozást jelentené, hanem egyéb távfelügyeletet is.
Ceglèd-Kőbánya alsó közt is wifi van net nem. Hozzáteszem egèsz úton teszteltem.
Ès rajtam kívül senki se volt rácsatlakozva, ellenőrizve fing nevű alkalmazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!