Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A máv flirt új kék vonatain...

A máv flirt új kék vonatain miért nem működik a wifi?

Figyelt kérdés

2015. jan. 9. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam ment a wifi, csak a net nem.

Ennek az az egyszerü oka, hogy ők, egy 3G mobilnetet osztanak meg és nincs külön kiépítve kommunikációs hálózat.

2015. jan. 9. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
elfogadtad a használati feltételeket??
2015. jan. 9. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak a piros Flirt vonatokon utaztam, de azon mindig működött az internet. Nem volt valami gyors, de böngészni éppen lehetett vele.

Lehet hogy mivel még nagyon új az a vonat, nem üzemelték be normálisan a WiFi-t.

2015. jan. 9. 15:19
 4/12 A kérdező kommentje:
A piroson megy bejentkezés után csak a kéken bejelentkezés nélkül is csatlakozik de netezni nem lehet
2015. jan. 10. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Az, hogy csatlakozik, az semmit se jelent. Mindkét esetben el kell fogadni a felhasználási feltételeket, azután tudsz netezni.
2015. jan. 10. 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy van wifi, csak az, amiről megosztják az a rossz - 3G modemen keresztül.

Jelezd a MÁV-Startnak, de előre szólok, hogy túl sok reményt ne várj, mert ők, csak egy 3G-s mobilnetet osztanak meg. A szolgáltatást nem szokták ellenőrizni (a sajtóbemutatón kívül). A másik meg: nincs mindenhol 3G mobilnet lefedettség (vagy nagyon gyenge) - ha a vonat itt közlekedik, akkor még a MÁV-Start sem tud mit tenni.

Erre is lehet megoldás, de az, drágább volna, pedig a MÁV-Startnak is megtérülne: új telekommunikációs rendszer kiépítése. Az újabb vonatoknál, nem csak a világhálóra való csatlakozást jelentené, hanem egyéb távfelügyeletet is.

2015. jan. 10. 11:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Elfogadás nincs a mavstart-railnet wifiknél pont ez a baj!!!!!!
2015. jan. 10. 16:27
 8/12 anonim válasza:
100%
Amikor megjelentek a kék vonatok, akkor működött a railnet, de hosszú idő óta egyáltalán nem (70-es, váci vonalon járok naponta). Ugye ennek az a lényege, hogy nem kell bejelentkezni, csak megy, de gyakorlatilag nem megy, és idegesítő tud lenni. Tudom, megnézem máskor és máshol, amit szeretnék, de ha már van, akkor működjön, és ne dísznek legyen a wifi.
2015. márc. 3. 19:27
 9/12 anonim válasza:
Az új fehér flirteken szinte alig megy a net, kb 10 ből jó esetben 1 ben lehet netezni.A régi pirosaknál sokkal jobb a helyzet, mert ott az esetek nagy többségében rendesen üzemel.
2015. máj. 3. 08:01
 10/12 Dobos Miklós válasza:

Ceglèd-Kőbánya alsó közt is wifi van net nem. Hozzáteszem egèsz úton teszteltem.

Ès rajtam kívül senki se volt rácsatlakozva, ellenőrizve fing nevű alkalmazással.

2015. nov. 17. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!