Lehet e a GMAIL postafiókban beállított lehívást törölni?
A beállítások - postafiókok - oldalon beállítottam, hogy más postafiókokról, hívjon le leveleket. Most szeretném ezt a szolgáltatást törölni, de nem találom meg a megfelelő lépését, a súgóban nincs rá instrukció.
Ugyancsak nem tudom, hogyan lehetne Gmail postafiókot törölni.
A hozzáértők segítségét előre is köszönöm.
'Kioktatók' kíméljenek!
Abban az emailfiókban amelyböl átirányítottad a leveleket, kell kikapcsolni az átirányítást, továbbitást.
Ha törölni szeretné Google-fiókját, kérjük, hajtsa végre az alábbi lépéseket:
1. Jelentkezzen be a Google-fiókok fõoldalán. (Ha elfelejti a jelszavát, akkor visszaállíthatja azt).
2. Kattintson a "Termékeim" elem mellett szereplõ Szerkesztés linkre. Ezen az oldalon törölheti fiókját.
3. Erõsítse meg a törlést. Ehhez az alábbi két lehetõséget kell választania: "Igen, törölni akarom a fiókomat" és "Igen, megértettem, hogy továbbra is felelõs vagyok a függõben lévõ pénzügyi tranzakciókért". (Biztosíthatjuk, hogy nyugodtan bejelölheti a második jelölõnégyzetet, ha nem használta a Google egyetlen fizetõs termékét - például az AdWords vagy a Google Checkout szolgáltatást - sem, vagy ha nincs velünk függõben lévõ pénzügyi tranzakciója ezekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatban.)
Kedves hozzászóló!
Ezzel a válasszal kapcsolatban csak egy probléma van: A főoldalon nincs olyan elem, hogy "TERMÉKEIM". Ezzel a válasz nagyon Google ízűnek tűnt, tehát hivatalos Gogle válasz félének, olyannak, mint a Google oldalak lefordítása, ami közel sem pontos, ami félreértéshez, rossz értelmezéshez vezet, jelen esetben pedig a teljes meg nem értéshez.
Sajnos, a beillesztett link sem nyújtott segítséget.
Ismétlem: Nem a beérkező levelek átirányításának törléséről van szó - igaz, érzésem szerint eddig is egyértelmű volt a kérdésem - hanem további postafiókokat neveztem meg, hogy az azokra érkező levelek oda érkezzenek meg (Amit azután a Thunderbird-del hívok le, hogy a levél érkezzen meg hozzám, ne én menjek a levél után.). Ez a módszer nem vált be - a Gmail sorra SPAM-nak minősítette és zárolta azokat a leveleket, amelyeket a nagyon érzékeny hotmail nem -, ezért törölni kívánom.
Természetesen köszönöm a kedves válaszadó fáradozását és várom a további segítséget.
A beillesztett linken minden részletesen le van irva.
A meg nem értés, a rossz értelmezés a Te hibád!
A ggole főoldala itt van: [link]
Bejelentkezel - Google fiók beállításai - Saját termékek→Szerkesztés - Fiók törlése
Mindez képekben :
1 [link]
2 [link]
3 [link]
4 [link]
5 [link]
Milyen lehívást akarsz törölni? Fogalmaz pontosan!
Átirányítást?
Kedves Barátom!
Lehet, hogy pont a Te személyed miatt fűztem a kérdésem végére, hogy „Kioktatók kíméljenek!” Ugyanis valaki, pár nappal ezelőtt – szintén GMAIL témában - hasonló pöffeszkedő stílusban kioktatott. A fáradságot illik megköszönnöm, de ezt a kioktató stílust határozottan VISSZAUTASÍTOM és KIKÉREM MAGAMNAK! Ez nem ECDL vizsga, hanem lelkes amatőrök kérdéseinek feltevésére szolgáló fórum-féle.
Vegyük csak számba: Ki nem érti meg a másikat? Mi volt a FŐ KÉRDÉS? GMAIL-en (Mint a Google levelező és ingyenes e-mail cím biztosító szolgáltatása) belüli beállítás törlése. A Gmail postafiók törlésének kérdése csak másodrendű volt, mert nem aktuális.
Azok kedvéért, akik emberbarátibban és megértőbben állnak a mindenkori válaszadáshoz:
GMAIL postafiókom felhasználói felületén, a beállítások opcióra kattintva megjelent egy sárga négyzet, egy sötétebb fejléccel, sorrendben az alábbi rovatokkal
- Általános,
- Fiókok
- cimkék
- szűrők
- átirányítés és POP/IMAP
Ott kiválasztottam a ’fiókok’ opciót, arra kattintva megjelent
A ’További e-mail fiók hozzáadása, ahol beállítottam, hogy a GMAIL melyik postafiókról HÍVJA LE az oda érkező leveleket.
’ÉRDEKES, AZT EGYBŐL MEGÉRTETTEM, ÉS JÓL ÉRTELMEZTEM!’
Erre a szolgáltatásra már nincs szükségem, ezért törölni szeretném.
Ilyen opció viszont nincs ezen a felületen!
Üdv.
dr. O.V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!